Kolik jste nevěstinky platily za oznámení? Kč/Ks

Profilova fotka
Ahojky, zajímalo by mně kolik tak přibližně dáváte nevěstinky za oznámení. Objednávky přes internet jsou docela levné, ale bojím se že to nebude tak hezké jako na netu
Odpovědět
Profilova fotka
já objednávala u kyoprint a ve skutečnosti jsou ještě hezčí než na obrázku. Ceny jsou tam různé,mě se tam moc líbilo za 34,50 kč za kus ale to mi přišlo dost,ale pak jsem naštěstí narazila na slevosvatbě na slevu,takže jsem spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my sme objednávali z kyoprintu, ve skutečnosti je hezčí než na obrázku a cena našeho vybraného oznámení 12,5kč /ks i s potiskem ;-)
Odpovědět
taky mam od kyoprintu a oznameni jsou mnohem krasnejsi nez jsme z obrazku cekali. cena 28 kc za kus.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my mame taky z kyoprintu za 34,5 ks. Jsou ale nadherna a neokoukana.
Odpovědět
Profilova fotka
Kupovali jsme na publiserv.ro, maji tam snad vsechny co nabizi kyoprint a mnohem vic, a ceny jsou mnohem nizsi (nekde polovicni). Cena za dopravu je 20 Eur po cele Evrope, a nemaji zadne dalsi poplatky (jako predtiskova priprava a podobne) a po schvaleni korektury nam pozvanky dosly za tyden. My jsme meli oznameni ve 4 jazycich vc. cestiny a polstiny - a co se tyce specialnich znaku - poprali se s tim bez jedine chybicky. Ja bych na to normalne v zivote nenarazila, ale pritel je Rumun, bydlime v Holandsku (tady jsou oznameni nehorazne drahy), tak jsme hledali alternativu. Za 130 oznameni jsme zaplatili 70 Eur i s dopravou, na kyoprintu by to vyslo na 3200 Kc
Odpovědět
Profilova fotka
18 kč za kus i s obálkou...ale my máme hodně jednoduché :)
Odpovědět
Profilova fotka
my objednávali z firmy z Adamova a dávali jsme tuším 20kč za ks
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme z kyoprintu za 28 Kč kus. Je pěkné, má luxusní obálku - tzn. je vysouvací, ale v ní se poslat nedá. Normální obálky k tomu bohužel nejsou.
Odpovědět
My měli z Printie (webovky jsou fotosvatebka.cz), mám ho v albu z příprav. ;-) Cena 30Kč/kus. Velká spokojenost ve všech směrech. :-)
Odpovědět
Zatim to vypada na 80Kc za kus vcetne obalek.
Odpovědět
My pár korun - dělali jsme si ho sami. http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout u nás do 70 Kč s DPH i potiskem se vleze oznámení,jmenovka,obálka i pozvánka ke stolu a všechno bude dokonale sladěné do jedné barvy (jsme výrobci, takže klidně i do barvy Vaší svatby). Samozřejmě někdy ta cena může být i do 50 Kč, je to různé, ale 60 Kč by měl být takový průměr. Přidávám menší ukázku. Jinak si myslím, že cena jednoho kusu je u nás v průměru těch 30 kč s DPH i s potiskem.
Odpovědět
Článek se načítá
My si udělali vlastní- cca 20 Kč i s papírem a obálkami, ale udělali jsme si ve stejném motivu i jmenovky, menu, vyrobili jsme si i košíčky ze stejného papíru, různé další tisky, jako zápichy atd. Oznámení, které se nám líbilo bylo za téměř 90 Kč, to jsme nebyli ochotni dát, protože jsme jich potřebovali cca 70 :-))
Odpovědět
Já mám embossovací a vyřezávací strojek, tak si vyrobím sama.. 50 ks asi za 500 Kč a takové by mě jedno vyšlo asi na 70 Kč..ale na netu se dají vygoogelovat prima návody a nápady, jak si vyrobit i bez strojku...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si je nechali udělat na Fleru za 70 Kč/ks, ale stojí za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na fleru 55 Kč/ks originalita zaručená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli vlastní návrh, takže jsme platili jen tisk oznámení a zvací kartičky (viz moje album). Oznámení nás vyšlo na 9 Kč a kartička na 5 Kč.
Odpovědět
Ted právě jsme si pro nej byli a stalo 430 Kč/ 58 ks oznameni + 48 ks male kartičky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My máme dřevěné oznámení s gravírovaným textem a obrázkem. Jedno nás vyšlo na 40Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud chceš ušetřit a jsi kreativní, vyrobte si je sami. jdou vyrobit jednoduchá jako máme my i náročnější, záleží na vaší zručnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme toto http://www.beremese.cz/fotoblog/masim... a stálo nás 19 Kč/ks a je nádherné, na obrázku tak nevynikne, ale je moc pěkné
Odpovědět
My si dělali sami, takže jen za papír. ;-)
Odpovědět
53 oznámení, 31 pozvánek ke stolu a 15 na večer na raut - vlastní návrh, tisk+ořez tiskárna = 471Kč. Oznámení je jednoduché (ne skládací atd.) na strukturovaném papíře. Tmavě hnědá obálka, 5Kč kus. Takže zjednodušeně se dá říct, že jedno oznámení s pozvánkou ke stolu (nebo na raut) i s obálkou stálo 14Kč.
Odpovědět
My jsme za oznámení a pozvánky ke stolu neplatili vůbec nic a to jsme si nechali udělat 50 ks oznámení a 45 ks pozvánek ke stolu. Je to jednoduché a roztomilé na obyč. tvrdém papíře, a pár kusu mají lesklý povrch jako fotografie. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?