Kdy se dává harmonogram svatebního dne?

Dobré ráno, prosím o radu, kdy dáváte svatebčanům kartičku s harmonogramem svatebního dne? Při předání oznámení, nebo při příjezdu, než začne obřad? Děkuji moc.
Odpovědět
Dobré ráno, my posíláme harmonogram rovnou s pozvánkami ;) Přišlo nám to nejjednodušší, v den svatby pak bude harmonogram na místě "vyvěšen" ale aby věděli do čeho jdou tak posíláme předem ;)
Odpovědět
@veneakeyen Dobrá ráno, my jsme hostům spolu s pozvánkami dali lísteček se svatebním webem, kde byl mimo jiné i svatební harmonogram... A v den svatby jsme dali harmonogram i na stoly. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se zase bála, že si ještě program rozmyslím a tak jsem dala program na přední stranu svatebních novin, které svatebčané obdrží až před obřadem. :-)
Odpovědět
já mám v plánu ho dávat k pokynům, který budu rozdávat s oznámením a pozvánkami ke stolu.
Odpovědět
Loni jsme dostali harmonogram az pote co jsme potvrdili ucast, podle me to i dava smysl. Harmonogram je podle me velke plus, kdyz clovek nema zadneho koordinatora nebo tak neco:)))
Odpovědět
Bude vytisten na miste veselky. Plus ve svatebních novinach. Důležité informace jsou uvedeny u svatebního oznámení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme dávat malý harmonogram k pozvánkám, bude to dvojlist A5. Na první straně harmonogram, na druhé menu, na třetí nápojový lístek a vzadu text, že upřednostňujeme peníze před dary
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?