Kdy rozeslat oznámení? Termín svatby máme v červenci

Už máme oznámení,nejraději bych ho začala pomalu rozdávat, termín svatby máme v červenci,aby si hosté mohli zařídit volno. dnes mě bylo řečeno ,že na to je ještě hodně času, Pomalu se blíží Duben.většina lidí už má naplánovanou dovolenou.
Odpovědět
Ahoj, pokud už máte oznámení, klidně je rozešlete. My rozesílali zhruba dva měsíce před svatbou, ale všichni, které jsme chtěli pozvat, věděli o datu skoro půl roku předem (právě kvůli dovoleným). Takže buď bych je rozeslala už teď, nebo bych alespoň ty zvané nějak informovala předem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, taky bych to tak udělala, máme svatbu v půlce června a už oznámení dáváme. Je to lepší, aspoň si pozvaní udělají dopředu čas :-).
Odpovědět
určitě ty zvané, jelikož máme možnost pro hosty autobus na svatbu a nevíme kolik lidí by mělo zájem,o dopravu autobusem nebo by jelo autem.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně je rozdejte teď, není nač čekat :-) My máme 30. srpna a protože se už všichni ptají na termín, chceme do konce března rozeslat Save the date a pak osobně rozdat oznámení - to už nás nebude tlačit čas a bude to více méně formalita, protože všichni už s naším termínem budou počítat.
Odpovědět
ahoj, my to máme v srpnu a kvůli dovoleným bychom chtěli rozeslat pozvánky vč. prův. dopisu, popř. minimálně rozeslat save the date tak do konce dubna, aby to vše klaplo.
Odpovědět
My byli nedočkaví a dávali je skoro 3 měsíce dopředu... ale nakonec to bylo fajn, protože jsme se tam sešli opravdu všichni :-) :-)
Odpovědět
taky mě to ted prijde vhodné aspon se muzem v klidu domluvit
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu koncem června a oznámení už rozdáváme.
Odpovědět
My máme taktéž na konci června, oznámení budu dneska dodělávat a během dubna je rozdáme a rozvezeme :-) ale jinak všichni ví, kdy a kde to máme, takže tohle bude jen formalita :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka1985 Dobrý den, oznámení se rozdávají zpravidla 2 měsíce před svatbou, ale je to spíše na Vás:-) jestli už je chcete rozdávat i s ohledem na to, že máte svatbu o prázdninách také bych už klidně rozdávala.
Odpovědět
My jsme resili to same a protoze nam vsichni rikali, ze oznameni je tak mesic dopredu (nekde i s kolacky), tak tenhle tyden budeme rozesilat informativni emaily s obrazkem kostela, kde se bereme s napisem " jmeno a jmeno, datum" a dole napis "... coming soon" :-D. Tim jim dame najevo, ze si maji rezervovat datum a zaroven ze jeste prijde nejake oznameni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My oznameni rozdavali v unoru. Svatba je na konci kvetna. Je mi jedno, ze "se to ma delat mesic predem" a prave kvuli dovolenym a trismennym povozum jsme to udelali tak brzo. Navic rodina je z druheho konce republiky, tak at si to muzou vcas zaridit. Kolace jsme s oznamenim stejne nechteli davat (opet - proc se to vubec dela? Tim ze mu dam jidlo mu rikam, ze tam bude vic jidla?) takze no problem. A ze se na nas divali blbe? No a co. Na nasi svatbe bude spousta veci "jinak", takze oznamko 3 mesice predem je malickost a nevim, proc by to melo vadit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jajinka1985 Když ho máte, tak bych ho už klidně poslala.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu máme v půlce června a oznámení přijde nejpozději v pátek a hned je budeme rozdávat. Ale je pravda, že všichni vědí kdy to má být, takže už je to jen taková formalitka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky premyslim jestli uz zacit rozesilat/rozdavat oznameni. Mame svatbu v srpnu a prave kvuli dovolenym bych uz pozvanky nejradsi rozdala ted. Vytistene je mame a zahranicnim hostum uz jsme je beztak poslali minuly tyden, aby si stihli vse vyridit.
Odpovědět
@keepinka ahoj, už jsme oznámení rozdali před týdnem, pro lidi co budou i na hostině, a zbytek oznámení pošleme později.
Odpovědět
Oznámení se posílá nejpozději tak, aby je pozvaní dostali nejpozději 4 týdny před svatbou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?