Kdy rozesilat oznameni?

Profilova fotka
Holky,máme svatbu az 8.8. Vzhledem k tomu,ze jsou to prázdniny a cas dovolených premyslim, kdy je vhodná doba na rozesilani oznámen?í. Ja bych ho rozeslala třeba hned :-D ....teda až ho dovytvorim ;)
Odpovědět
Normalne bych rekla cerven...ale ty dovoleny...no asi bych to rozeslala v kvetnu.
Odpovědět
Nic si z toho nedělej, taky bych to dělala hned ;) ale naštěstí ještě nemám hotové info svatebčanům, co chceme k oznámení přidat. Bereme se na konci června a oznámení předáme v průběhu března. Déle nevydržím ;) u tebe ty dovolený...konec května by asi byl fajn ;)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem řešila tuto otázku a většina zahraničních dovolených se třeba platí už v únoru nebo dubnu, proto jsme se rozhodli, že neoficiálně napíšeme nebo obejdeme, objedeme ty, které na svatbě chceme a oznámíme jim tuto novinku, aby si ten termín rezervovali pro nás dva...už sme to udělali u x lidí a nikde jsme se nesetkali s nevolí, že jdeme třeba brzy nebo se divili proč tak brzo, spíš byl každý rád...některé nevěsty ještě před oficiálním oznámením tisknout tzv. save the date, které se dává ještě dříve než oficiální pozvání na svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme věděli v podstatě hned po zásnubách, kdy se vezmeme. A jak píše petinaz. Spíš byli všichni rádi a nikdo nic nenamital. Teď po domluvě s matrikou jsme ještě řekli čas. Jen taky nevím, kdy oznámení rozeslat. Máme je doma hotový, a pořád si říkám, že na rozesílání je ještě čas.. :-) Ale už bych nejradši posílala :-)
Odpovědět
My máme v květnu, a oznámení budeme rozdávat i s koláčky na konci února
Odpovědět
My máme v srpnu a odešlu v dubnu :). Stejně všichni důležití, bez kterých si svatbu neumím předtavit, datum znají a zbytek bude mít čas se podle toho zařídit. Letní svatby jsou z hlediska dovolených podle mě kompikovanější a neriskovala bych dát oznámení až 2 měsíce předem, ale to je jen můj názor :).
Odpovědět
Profilova fotka
My mame na konci července a budem ho rozdávat postupně od příštího tydne...spousta hostu je ze Slovenska nebo z Brna a když to máme po cestě, tak jim to dáme už včil...z hlediska dovolenych je určitě lepší čím dřív tím líp. ..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu koncem června a budu posílat v březnu.Ale stejně většina pozvaných hostů to již ví..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?