Kdy předat svatební oznámení?

Ahoj, řeším dilema. Máme svatbu už na podzim, aniž by to rodina vlastně věděla. Část netuší, že jsme zasnoubení, ale nechtěli jsme čekat na duben. Oznámení sou už připravená, ale upravujeme formáty na tisk atd a dnes se to nestihne. No a zítra je u našich rodinná oslava kde bude celá rodina, kterou chci pozvat. A tak řeším, jestli oznamko natisknout na čtvrtky a předat, nebo jim to říct a poslat oznámení příští týden poštou. Přijde mi to škoda, posílat poštou a platit poštovné, navíc hned po tom, co jim to řekneme. Ale zase je mi líto jim dávat oznámení "jen" na čtvrtkách... Jak byste to udělali vy? Ani jedna verze je neurazí, spíš mě to přijde líto, že jim to nemůžu říct a zrovna předat už hotový a pěkný :( Díky moc
Odpovědět
A co jim teď nic nerikat a pak je navstivit nekdy jindy i s oznamenim? A nebo jim to rict a za mesic dovest oznameni osobne.
Odpovědět
já bych jim to jen oznámila zítra, poslala/předala později
Odpovědět
No osobně to nezvládneme, jednak by to finančně ještě náročnější, jednak časově. Rodiče uvidím, ale zbytek rodiny je roztroušen po ČR, často se nevídáme. Jen mi to je takové blbé, ráda bych to udělala komplet a rovnou dala i oznámení no. Je pravda že nějaké "polo" oznámení asi nemá smysl, to stačí jen říct.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych jim to řekla a oznámení pak poslala poštou, nevím, jak širokou máš rodinu, ale nepřijde mi, že zrovna známky by někoho zruinovaly. Navíc, každý má radost, když mu přijde do schránky pěkný dopis, na mě to i působí tak slavnostněji, opravdověji. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?