Kdy oznámit oficiálně svatbu v práci?

Jak jste řešili oznámení svatby v práci? Oni to tam teda všichni ví, ale jde mi o to, že bychom chtěli předat koláčky a oznámení (nikoho nezveme, jen ukázat) a váhám mezi dvěma variantami: 1. cca týden před svatbou 2. hned v pondělí po svatbě (svatbu máme v sobotu) Co myslíte?
Odpovědět
já dávala výslužku ve středu před svatbou - poslední den před, co jsem byla v práci. Zdá se mi to i lepší, aby si nemysleli, že dostanou zbytky :) a navíc v pondělí myslím budete ráda, že máte ještě volno - pokud tedy máte, ale doporučuji ho :)
Odpovědět
Děkuji za tip, to dává smysl, s těmi zbytky mě nenapadlo, že by to takhle mohli vidět :-D Já volno v pondělí naštěstí mám, takže tam už šlo spíš jen o řešení u partnera :)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem dávala koláčky 14 dní před svatbou jen v našem oddělení, kde se denně stýkáme a všichni o tom věděli :-) , hned v pondělí po svatbě (šla jsem do práce) jsem dávala zbylé koláčky i do kuchyně pro ostatní a napsala email s p.s. že se jmenuji jinak - ostatní o tom nevěděli a je u nás obvyklé po svatbě donést "zbytky", tak jsem jen navázala na tradici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já do práce donesla výslužky v pátek před svatbou, všichni ovšem věděli, že svatba bude :)
Odpovědět
U nás je drbárna a rozneslo se to hned... Koláčky jsem dávala dva měsíce před svatbou, ptž jsme jeli na moravu a tam jsme koláčky vezli zbytku rodiny :-)
Odpovědět
Ja davala spoli s oznamenim cca mesic a pul pred svatbou, brali jsme to vse dohromady, v patek jsem to donesla do orace a o vikendu jsme rozvazeli po rodine a kamaradech
Odpovědět
Profilova fotka
Já dávala poslední den před ;)
Odpovědět
Já nic nosit nebudu – když je nezvu, tak proč se předvádět... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@litta Přesně taky jim nic dávat nebudu :D
Odpovědět
My je nezveme, protože máme celkem malou svatbu a jenom rodinu a nejbližší kamarády, ale oni jsou jinak fajn, tak jim chci něco donést :D
Odpovědět
Profilova fotka
Protože jsem celý týden před svatbou (páteční) měla volno, donesla jsem až v pondělí po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se v práci pochlubila zásnubním prstýnkem a to se samozřejmě všichni ptali, kdy bude svatba, to jsme ještě nevěděli, pak jsme se po měsící rozhodli do toho jít, takže jsem si v práci nahlásila volno a vedoucí mi povídá, někam jedete a já říkám, neee, my se bereme. Pak se to tak nějak rozuteklo tahle informace. Asi čtrnáct dní před se mě kolegyně začaly ptát, v kolik hodin bude obřad, že se určitě půjdou podívat, což mě šíleně zaskočilo, to jsem nečekala, my měli pidisvatbu, o žádné čumily jsme nestály. TAk jsem říkala, že je to malá svatba, ale pro jistotu jsem udávala o hodinu pozdější čas :D :D Klasické cukroví a koláčky jsme na svatbě neměli, ale měli jsme místo dortu muffiny, tak jsem pak po návratu ze svatební cesty napekla novou várku k sobě i k manželovi do práce. My jsme oba z práce dostali i gratulace a drobný dárek, takže donést něco dobrého byla vyloženě nutnost.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?