Kdy objednáváte svatební oznámení? Aby nebylo brzo

Profilova fotka
Ahoj,máme svatbu 4.6.2011 a nějak nevíme,kdy máme objednat svatební oznámení,aby to nebylo brzo a pak dýl zase pozdě.:) Díky za odpovědi. :)Takže jestli máte někdo nějaké zkušenosti,budeme rádi za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Oznámení by měla být rozeslána zhruba dva měsíce před svatbou, tak pak ještě záleží na dodacích lhůtách tiskárny, kde si to budete nechávat dělat.
Odpovědět
Čím dříve tím lépe.Já je objednávala v únoru tzn.4měsíce před svatbou a ještě jsme dost ušetřili.V Praze ( hotel Diplomat u metra Dejvická) je totiž kolem Valentýna svatební veletrh.Hotovy byly rychle.Takže nyní je podle mne ideální čas.
Odpovědět
My měli svatbu na konci července a oznámení přišlo někdy v druhý půli června tuším, já jich třeba většinu roznášela po vesnici a to se u nás dělá 14 dní až týden před svatbou...jinak pár příbuzným jsme to vezli a několik se jich rozesílalo poštou asi tak ten měsíc, tři týdny před svatbou...a objednávku vyřídili celkem rychle, byli jsme spokojení :-)
Odpovědět
Abys je tak 2 měsíce před svatbou mohla rozeslat. Já myslím, že ty tiskárny jsou schopný to dodat velmi rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já budu objednávat na konci února
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj no my až koncem března aby sme to v dubnu rozdaly a to máe svatbu 11.6.2011
Odpovědět
My budeme objednávat dnes a tady: svatebnioznameni
Odpovědět
Profilova fotka
Ja uz mam objednane. Svatbu mame 18.6.2011. Asi je i hned rozdame, at s tim vsichni pocitaji. Lepsi nez pak poslouchat, ze maji neco jineho ten den....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky MAARIKA já mám svatbičku 16.07.2011 a oznámení už máme, a už je pomalu rozdáváme. Oni lidi říkájí, že chtějí dovolenou,tak aby to neměli v tomto termínu :-) jinak svatební oznámení máme toto :http://www.svatebni-oznameni-pamas.cz/svatebni-oznameni/detail/c4002/ akorát jména Petra a David :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?