Kdy doručit ?

Profilova fotka
Děvčata poraďte, kdy se rozváží svatební oznámení ? 2 -3 měsíce před svatbou ? Nemám vůbec představu.Jak jste to měli vy ?Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze zalezi na tom, ci je oznamenie ta uplne prva forma, ako sa ludia dozvedia o Vasej svadbe, alebo uz su oboznameni predom, a oznamenie je len formalita. My budeme mat 90 ludi a vsetci to uz vedia. Pozvanky mat nebudeme, mame svadobne video miesto pozvanok, a budeme ho posielat 3 mesiace vopred. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O svatbě ví jen rodina a opravdu blízcí přátele,pro ostatní je to překvápko :)
Odpovědět
Profilova fotka
No tym padom, mozno aj 4 mesiace by boli fajn:-) cim viac casu im date, tym maju viac casu na nasetrenie na svadobny dar :-D
Odpovědět
@saina Ja to udelala na dvakrat,lidem kteri bydli moc daleko,jsem oznameni poslala dva mesice pred svatbou,a lidem co bydli blizko,jsem dala oznameni i s kolackama mesic pred svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je oznámení i s pozvánkou a mate svatbu mimo víkend dala bych jim vědět co nejdříve (kvůli dovolené). Jinak je to jedno. Já svatební oznámení neměla (chtěla jsem se vyhnout nechtěným příbuzným na svatbě, kdyby je náhodou napadlo přijet ocumovat :-D jen jsem nechala po svatbě vytisknout svatební fotku a info že už k tomu došlo ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?