Kdo nám vytvoří svatební grafiku?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty :) Vím, že je tady spousta šikovných holek, tak se obracím se svým dotazem i tady. Hledám někoho, kdo nám dokáže vytvořit svatební grafiku (oznámení, jmenovky, atd.). Máme dost jasnou představu, co bychom rádi, ale netuším, kdo by nám to mohl vytvořit. Zkoušela jsem Fler, našla jsem si prodejce, kteří mají v nabídce věcí podobné naší představě, ale komunikace je opravdu mizerná a na to bohužel nemáme čas, potřebujeme to co nejrychleji. Je tady někdo šikovný, kdo oznámení tvoří a přijal by jednu zakázku? Případně, můžete mi někoho doporučit? Nějak netuším, kde hledat ;)
Odpovědět
.
Odpovědět
Kdybych řešila znovu oznámení, tak bych se rozhodně obrátila na Malebnosti, na Made ateliér, nebo na @Renchinchay Na Fleru jsem si našla slečnu od které jsem oznámení moc chtěla a bylo to takových starostí, že bych do toho už nešla. Předpokládám, že to je ta, kterou jsi našla a zkusila oslovit. Komunikace byla dost špatná :-( Mě osobně se moc osvědčilo oslovovat spíš menší a ne tak profláklé profíky, protože ti si váží každého zákazníka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Díky moc za tipy, zkusím. Na Fleru jsem oslovila čtyři prodejce, odpověděla pouze jedna, ale s rychlostí komunikace jedna zpráva za týden se daleko nedostaneme :-D
Odpovědět
@narcisa_winer jojo, to jo... já jsem se strašně zamilovala do těch malebností. Nevím jakou máte cenovou představu, jsou trochu dražší, ale vážně úžasní! Komunikace na jedničku, práce opravdu originální a moc se mi líbí jejich originální přístup. Po svatbě si od nich chci nechat přemalovat svatební fotku a pověsit do kuchyně..
Odpovědět
zkuste trumade na fleru...delala nam kompletní
Odpovědět
@challidona Trumade fakt ne... :-(
Odpovědět
@svatbajanaahonza to je ta spatna zkušenost? to je škoda no tenkrát to slo jak po másle. ..tak hodně štěstí ;-)
Odpovědět
@challidona Ano, bohužel... čtyřměsíční špatná zkušenost - s komunikací, dodáním, kvalitou, pořád jen samé výmluvy... byla jsem z ní opravdu hodně zklamaná :-( Zrovna o tom vašem mi říkala, že už dělala opravdu všechno, takže naše zvládne bez problémů. Nicméně bohužel hlavní myšlenku z její ilustrace nikdo nepochopil, což mě dost mrzelo :-(
Odpovědět
@svatbajanaahonza jasně to chápu ono to není vůbec jednoduchý někoho najít jelikož sama jsem oslovila tri profíky resp graficky studia a co z toho vyšlo z návrhu který kreslil manžel to bych se stydela zveřejnit:/ možná ted budou prázdniny zkusila bych rozjet fb akci pro absolventy škol. ..výtvarníky nebo tak něco
Odpovědět
Na fleru je nejlepší zadat si poptávku. Na psaní přímo lidem se vyprdni. Špatně komunikují a často jsou fakt divní. Ale nahoře je VLOŽIT POPTÁVKU. Napíšeš tam přesně co chceš, kolik za to chceš dát atp. A oni to rozešlou lidem co prostě dělají to co chceš a ozvou se ti jen ti co by to už vzali. Dají ti peněžní nabídku a napíšou ti něco o své vizi a tak. Ty si projedeš jejich profili a vybereš si. Takhle jsem si tam objednávala toho spoustu a našla jsem lidi co jsem vůbec v tom výpise neviděla. A všichni teda naprosto perfektní.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Trumade teď nedělá nové návrhy, ta byla naše první volba. Ale později jsem četla nějaké nepříliš pochvalné komentáře, takže jsem nakonec ráda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove Díky moc za tip, tuhle možnost jsem vůbec neznala, Fler teprve objevuji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@narcisa_winer Nedělá, poté, co jsem s ní měla jistý problém a napsala jí, že je vidět, že se prosazuje kvantita na úkor kvality se rozhodla opravdu nové zakázky nepřijímat. Škoda, že to neudělala již na začátku sezóny... :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nově navrhujeme a vyrábíme netradiční svatební tiskoviny. Neváhejte se na nás obrátit - mailom nebo na telefonu (Eva Sušanská). Posílám náhled z jedné svatby. Těším se na Vaše poptávky.
Odpovědět
Já jednoznačně doporučuji Trumade - komunikace s ní byla velmi rychlá a bezproblémová. Oznámení jsme měli doma do 3 týdnů ode dne, kdy jsme ji poprvé oslovili (a to jsme mezitím domlouvali prvně ceny, pak celkový grafický návrh dle našeho přání, úpravy tohoto návrhu atd. atd.), nic nebyl problém a vždy odpovídala velmi rychle na zprávy. Opravdu mě mrzí některé recenze, které na ni tady čtu, tak jsem se rozhodla napsat naši velmi pozitivní zkušenost, aby se budoucí nevěsty nemusely bát ji oslovit. Samozřejmě, když objednáváte v hlavní svatební sezoně, je asi potřeba si nechat rozumnou časovou rezervu. Ale co je hlavní - její oznámení jsou opravdu nádherná!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@eva2990 Tak zrovna na ní tu zrovna moc oslavných ód letos nebylo =-) . Ne že by výsledek nebyl krásný, ale čekat na oznámení i 4 měsíce si každá netroufne (nestíhá, nebo poslala a přitom neposlala, neustále omluvy a výmluvy...).
Odpovědět
@sierral Přesně tak, ale tak jestli to chce někdo riskovat... já bych do toho znovu nešla. Je tolik jiných agentur která mají tak krásná oznámení! Trumadě za mě rozhodně ne...už jen pro ty výmluvy. Já byla jednou z těch hodně nespokojených nevěst, kterým se oznámení táhlo snad 3, 4 měsíce a pořád to byly nějaké výmluvy.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza Navíc je vždy podezřelé, že tu má někdo prázdný profil a přispěl ke dvěma diskuzím… nu a z toho je jedna pochvalná recenze na Truemade :-D
Odpovědět
Když jsem tady četla ty recenze, tak jsem právě začla být trochu nervózní, proto jsem taky přidala svoji čerstvou zkušenost. Opravdu od prvního kontaktu s ní do finálního doručení to byly 3 týdny, a to ještě necelé.
Odpovědět
@sierral Ne každý má tu potřebu tu přispívat do každé druhé diskuze
Odpovědět
Profilova fotka
@eva2990 Od toho se tomu říká diskuze, protože tu lidi mají diskutovat a nevěsty si navzájem pomáhat...
Odpovědět
@sierral Nebojte, pomalu sbírám zkušenosti o různých dodavetlích a postupně budu recenze přidávat - tak jako jsem to dnes udělala s Trumade. Popravdě mě právě ty negativní reakce vyprovokovaly napsat pozitivní tak rychle (balíček dorazil dnes..)
Odpovědět
No, ať si udělá názor každý sám :-) kdyby někdo měl zájem vidět důkazy toho, co nám byla Trumadě schopná poslat, ráda pošlu foto. Protože když vám někdo po těch skoro 4 měsících pošle oznámení, ze kterého se sype a opadává barva tisku, tak to je už fakt ostuda... Samozřejmě že se snažila vše vykompenzovat, ale popravdě - kdybych měla víc času a hlavně chuti do dalšího domlouvání, tak nechám oznámení přetisknout. Tož za mě tak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?