Kde sehnat podobné svatební oznámení ?

Zdravím, nevíte kde by se dalo sehnat levněji toto svatební oznámení ´´ Svatební oznámení - G991 ´´ http://www.tiskoznameni.cz/katalog/sv... Popřípadě nevíte o někom kdo by to byl schopen vyrobit levněji než na této stránce ? Svatební oznámení, pozvánku a jmenovky ke stolu. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
svatební oznámení jsem si dělala sama přes dm drogerii a jejich program. jedno vyšlo včetně poštovného na 11,- včetně obálky a jsem moc spokojená. pokud by jste chtěli třeba poradit, klidně se ozvěte
Odpovědět
Profilova fotka
My máme G997 a všichni z něj padali do kolen. Je nádherný. Za ty penízky to stojí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem ho u jednich klientů viděla osobně a nemyslím si, že jsou to velké peníze. Je opravdu krásné.
Odpovědět
Tohle se mi taky moc líbilo ale ty peníze fakt je to dost... .navíc jsem chtěla aby oznámení bylo osobní, proto jsem ho tvořila sama včetně textu. A jak píše mallorca123 taky přes dm-digifoto...krásně se tam pracuje a vyjde levně , udělala jsem tam i pozvánky ke stolu a jmenovky na stůl ....navíc všichni byli nadšeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkousela si kouknout na kryoprint.cz?tam maji podobny. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme G997 v provedení bílá perleť. Bylo nádherné a nevolila bych jinak. Hledala jsem tehdy podobné a nikde jinde nenašla. I cena je přijatelná.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena je "vysoká", protože jsme přímo výrobci a není to dovoz z Polska a dalších zemí jako např. u Kyoprintu. Takže se Vám zaručíme za opravdu kvalitní zboží, které se nerozpadne nebo nebude mít jinou barvu. Samozřejmě je to volba každého, ale nemyslím si, že by ty peníze byly přehnané. Je to stejné jako s ostatním spotřebním zbožím, výrobce bude vždycky dražší než nějaký levný překupník, ale kvalita jde poznat. Můžete se přesvědčit sama, stačí nám napsat a my Vám zašleme až 2 vzorky zdarma domů. O tomto názoru by Vás mohlo přesvědčit i velké množství doporučení na našem profilu a to jak zde, tak i na facebooku. Přeji krásný den :)
Odpovědět
Take jsme zvolili tuto firmu a jsme spokojeni....vybrali jsme si G987B a je velmi luxusni s vsichni na nej valili oci....ty penizky nam za to stali.....byli velmi ochotni a domluva s nimi byla luxusni :-) A to co mas vybraného ty jsem videla u kolegyne z prace a je nadherne....urcite bych do nej ty penizky investovala.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?