Kartičky na pozvání ke svatebnímu stolu, všem v rodině?

Ahoj nevěsty. Dáváte/dávaly jste pozvání ke svatebnímu stolu (hostině) každému členu v jedné rodině nebo jen jedno do rodiny? Pomooc :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, podle mě se dává pozvánka ke svatebnímu stolu spolu s oznámením... takze pokud das jedno oznámení do rodiny, tak i jedno pozvání ke sv.stolu... a prece muzes říct, že pozvání platí pro celou rodinu... Tak to budeme dělat my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme dávat jen jedno do rodiny, s tím, že budeme chtít potvrdit účasti abychom věděli kolik nás ve skutečnosti bude.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. poradí někdo, jak to udělat, když teta se strejdou bydlí v jednom domě s dospělýma bratrancema.... tetu a strejdu chceme pozvat na oběd, ale bratrance s přítelkyněma až na večerní zábavu?
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka přesně tohle řeším i já a taky by mě zajímalo jak to udělat. Svatbu máme jen pro nejbližší rodinu a na večerní zábavu chceme pozvat bratrance a přátele.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitule1989 jediný co mě napadá, je dát jim každýmu oznámení zvlášť na obálku napsat jméno a do obálky dát kartičku s pozvánkou až na tu večerní zábavu a tetě a strejdovi dát s pozvánkou na oběd.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s v_anilka - buď dát zvlášť tetě a strejdovi oznámení s pozvánkou k obědu a zvlášť oznámení bratrancům a pozvánkou k večernímu rautu, anebo bych dala oznámení s pozvánkou k obědu tete a strejdovi a ústně řekla jim i bratrancům, aby mladí pak došli např. od 17hod. na večerní zábavu a raut (takto to nejspíše uděláme i my, protože podobnou situaci budem taky u jedné rodiny řešit)
Odpovědět
Profilova fotka
Dávala jsem označené obálky s oznámením a pozvánkou na hostinu a oznámení s pozvánkou na afterparty.
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka já bych dala tetě a strejdovi oznámení s pozvánkou a na obálku napsala prostě "teta a strejda" a dospělým bratrancům pak oznámení zvlášť v obálce "bratranec + přítelkyně" s pozváním na pak, takže v podstatě jak píšeš ty
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?