Kartička o potvrzení účasti na svatbě, máte tip?

Holky,mela jste nektera k oznameni i karticku o potvrzeni o ucasti na svatbe tzv. RSVP ? Pokud ano nemela by jste nektera nejake tipy? Dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Ahoj, my jsme měli, návrh najdeš tuším v mém albu Tak to bude. Ovšem druhá věc je, kdo ti skutečně odpoví, slyšela jsem i hlasy, že jsem měla přijet zvát osobně (no, co dodat, nemám čas jezdit po celé republice zrovna kvůli pozvánkám a soudný člověk to pochopí), tady to není zatím zvykem a ne každý respektuje přání novomanželů. Tak hodně štěstí!
Odpovědět
Kdo neodpovi,nedostane obed :-)))) Tvuj navrh je moc pekny:-),my prave zijeme v zahranici a tady je to bezna vec,prave z tohoto duvodu,take nebudu mit cas objizdet vsechny hosty.Take doufam,ze to aspon ti normalni pochopi :-)) Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Tak to budete mít v pohodě, normální pochopí všechno a ostatními nemá cenu se zabývat.)) Přeju pěknou svatbu!
Odpovědět
No sama jsem zvedava jak to dopadne,dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Kolik plánujete hostů? Koukala jsem, že máte termín přístí rok, to je spousta času na vymýšlení detailů 8-)
Odpovědět
Hostu asi 60,jeste poradne nevime,jak rikas je jeste dostatek casu :-) ale protoze domu moc nejezdime ,tak je to slozitejsi,jeste ze existuje internet :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahojky, my jsme taky v zahraničí, kartičky asi dávat nebudeme, jen oznamko a pozvánku, ale předem všechny obvoláme a budeme chtít potvrdit, kdo se zúčastní a kdo ne...dáme asi měsíc, potom samozřejmě se může někdo omluvit, ze zdravotních důvodů nebo tak, to pochopíme, ale když někdo řekne, že nedojde a za měsíc, že dojde, pak že ne, pak že jo...tak prostě má smůlu...je to i kvůli tomu, aby byl jasný počet hostů kvůli hostině, dopravě, ubytování apod...
Odpovědět
Viděla jsem víckrát místo RSVP kartičky žádost o potvrzení účasti na telefon či e-mail přímo na malých pozvánkách ke svatebnímu obědu, příp. večernímu hodování. Nebo to měli snoubenci na webovkách, které na oznámení či speciální kartičce uvedli s tím, že tam svatebčané naleznou bližší pokyny ohledně svatby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Pozvánky ke svatebnímu stolu máme zavírací v obálce, což zatím jedna zákaznice využila tak, že na přední stranu si nechala natisknout "Srdečně Vás zveme ke svatebnímu stolu" a dovnitř nechali natisknout text: "Účast na naší svatbě prosím potvrďte do 31. března 2013 na e-mail ......... nebo telefonicky na číslo ........" Jinak čím dál častěji se v textu vyskytne něco na způsob: "Další pokyny na na našich svatebních www..."
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí vynález pohlednice (místo těch RSVP kartiček). A líbí se mi vymýšlení obrázků a stahování motivů, které (pokud se vrátí zpátky) můžeme použít jako výzdobu, třeba formou girlandy nebo do rámečků a podobně ;-)
Odpovědět
My RSVPcka mame, muz je z Irska a posielali sme najprv tam, aby ludia stihli rezervovat veci (na moju stranu pojdu az v Aprili) - dali sme tam informaciu, kto je presne pozvany a aby potvrdili ucast do datumu takeho a takeho - osobne alebo cez webstranku svatby. Tesila som sa ako male decko, ked dosla prva, ale ta je zatial aj posledna :-D vsetci nakoniec potvrdzovali osobne :-D uvidime, ake to bude na mojej strane, ale teraz uz tipujem, ze podobne :-) urcite je to ale dobra vec, tym, ze je tam datum, tak ludia dali vediet hned, ako ich dostali.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
U nás RSVP asi nepochopili a potvrdili jen dva hosti ..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?