K čemu všemu ladit oznamko?

Ahoj holky, mám vybraná dvě svatební oznámení...jedno jednoduché a druhé zdobené (toto http://www.luxusnioznameni.cz/p/k5011/). Šaty budu mít ale celé saténové, bez kousíčku krajky a to druhé oznámení se mi líbí víc (a je levnější ;-) ). Tak by mě zajímalo, jak moc se řeší sladění celé svatby. Vadí, když bude sladěná výzdoba a oznámení (nic přeplácaného) a šaty budou saténové? Nechci, aby to pak působilo přeplácaně. Dík za názory.
Odpovědět
Vemte to logicky, když pošlete oznámení dva měsíce před svatbou či dříve, tak si nikdo nebude pamatovat skoro jak vypadalo a s sebou si ho tahat taky nebude, aby to měl s čím porovnat. Takže u oznámení bych to zase tak moc neladila, protože to byste pak mohla ladit úplně všechno, až to bude celé přeladěné a vy v blázinci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních svatebních doplňků. Díky tomu, že zboží nedovážíme Vám můžeme nabídnout i úpravu barev přímo dle barev Vaší svatby a to nejen svatebního oznámení, ale také ostatních doplňků (jmenovky, pozvánky ke svatební večeři, krabičky na výslužku, meníčko,...). Pokud máte zájem, tak se můžete mrknout na náš web originalnioznameni.cz, kde najdete veškerý sortiment. :) Přidávám pár věcí na ukázku. Samozřejmě Vám můžeme vytvořit oznámení i přímo na míru podle Vašich představ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?