Jména na svatební oznámení. Můžem použít zdrobněniny?

Prosím o pomoc, přítel má syrské jméno Bassel a nemá ho rád. Všichni mu říkají zdrobněle. Prosím Vás, neměl jste někdo jinak jméno na oznámení, než klasicky jako např. Martin Novák?
Odpovědět
1
2
me se celkem libi, kdyz se daji na oznamko jmena jen krestni a zdrobnele a k adrese se jen napise jmeno jak je v obcance i s adresou :-) jedno takovy oznamko jsem videla, naprosto me nadchlo a mam v planu to tak taky udelat
Odpovědět
Profilova fotka
To by mě nenapadlo dát tam jen křestní jména, ale asi to není blbej nápad, já nesnáším svý příjmení a přítel zas nemusí svý jméno, jmenuje se Libor, ale říkám mu Boban (a další zdrobněliny od Bobana), on mi taky někdy říká Bobe, tak že bysme si tam dali třeba Bob a Bobek! :-D A rovnou bysme tam mohli dát i ty králíky místo těch mejch fugurek.. :-D
Odpovědět
my jsme měli jen Míša a Tom - oznamko udělané z naší fotky - všichni nás přeci znají a naši adresu vědět nemusí ;-)
Odpovědět
butt: A jméno k té adrese myslíš příjmení a už nové? Nebo jak to vypadalo? Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
Jak říká urbi, je vůbec nutná ta adresa?
Odpovědět
My ji tam chceme, určitě nutná není, ale z důvodu, že to budeme dávat i lidem, kteří ji neznají, tak si myslím, že je to lepší pro případné gratulace.
Odpovědět
Profilova fotka
paja: ja si myslim, ze je to na vas jak to udelate, proste si tam dejte co se vam dvema bude libit. muzu se zeptat co je na tom jmeno tak hrozneho? :-) Muj pritel se jmenuje Nader :-D lucie: :-D :-D :-D
Odpovědět
my tam adresu nemeli :-D a Barbora bylo taky moc dlouhy a strohy, takze sem tam mela Bara paja: prijmeni bych tam dala nove ;-)
Odpovědět
paja:prijimeni rodny, aby lidi pripadne vedeli o koho jde :-D
Odpovědět
Díky holky. sisa: Je to moc tvrdé, předpokladám, že ho oslovuješ taky nějak zdrobněleji:-)
Odpovědět
JE pravda, že rodné by ta mělo být zmíněný, ať opravdu jasné, kdo se vdává. Pro nejbližší to je jasné, ale někdo mi možná mohl váhat.
Odpovědět
ahoj paja :-) my sme mali na oznameni nase krstne mena a dole pod textom boli nase cele mena aj s priezviskom a adresami, vela ludi nam potom poslalo aj gratulacie takze sa tam tie adresy hodili ;-) ale je to uplne kazdeho vec ci si tam da len krstne mena alebo aj priezviska a adresy, je to na vas Tu si mozes pozriet to nase oznamko v mojom pripravnom albume: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
Článek se načítá
paja:prave :-)
Odpovědět
lilusiatko: Moc díky, asi to tak opravdu uděláme, moc hezké fotky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Paja: no jasne, nady vetsinou nebo i nad*osi (nemuzu psat hacky) kdyz zlobi :-D :-D :-D No a to nevis co ma za prijmeni - tim vetsinou vsechny uvalime smichy, vsichni si myslej, ze si delame srandu, teda v cechach :-)
Odpovědět
paja dakujem :-) hlavne tam boli na tom oznamku nase krstne mena ale bolo dobre mat tam aj tie priezviska a adresy,lebo oznamenia sme nedavali len rodine :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme oznamení rozdávat osobně, tak to snad nezapomenou, kdo se bude brát.. :-D
Odpovědět
lilusiatko: No my právě budeme také něco rozesílat a nejen rodině. sisa: A odkud přitěl pochází, že se jmenuje srandovně?
Odpovědět
lucie777 rodina urcite nezabudne :-D to by bola teda hanba...ale my sme posielali oznamenia aj postou a nie len rodine ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lilu, tak to je potom jasný, že by mohli mít zmatek v tom, čí to vlastně bude svatba.. :-D
Odpovědět
my tam meli nasi fotku, takze by se asi stejne doftipili, kdo se vdava :-D ale zalezi opravdu na kazdem
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra měla na oznámení své jméno taky napsané zdrobněle:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?