Jednoduché svatební oznámení

Vím, že je tu spousta témat o svatebním oznámení, ale jde mi o něco speciálního, vlastně spíš o něco naprosto jednoduchého. Kdysi jsem tu viděla v jednom albu naprosto dokonalé oznámení, které jsem si bohužel neuložila. Jde mi o to, zda nevíte o někom, kdo má oznámení toho typu v albu, jestli nemáte nějaký odkaz k dispozici. Chceme si zkusit oznámení udělat sami a zalíbilo se mi to, co právě popíšu. Jednalo se o oznámení velikosti podlouhlé obálky s tím, že užší část toho obdélníku byla dole. Vlastně tam byl jen text, jména, kdy a kde, adresy, ale jde mi o to rozložení, o inspiraci. Chtěli bychom ho pak vytisknout na nějaký pěkný papír.
Odpovědět
kdy jsi to viděla? Já tady taky viděla jedno jednoduchý ale je to pár dní..možná je to to stejné
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my asi jednoduchý nemáme, ale zdá se mi taky originální. Asi to nebudou zrovna vaše přestavy, ale skouknout to pro inspiraci můžete. Je v albu. Mašlička se rozváže a uvnitř je text. Nelíbí se mi takové ty staromódní s holubičkama, srdíčkama a prstýnkama.
Odpovědět
Ahojky jdnoduchý nevím já jsem taky dělala oznámení doma jednoduché není, přesně jako maky nechtěla jsem srdíčka ani prstýnky jelikož chci oranžové kaly tak vzniklo i naše oznámko i obal na čokoládu jsem si udělala sama a zvládla to obyč inkoustouvá tiskárna mám ho v albu tak se můžete juknout jinak se mi líběj co si snoubenci dělají se svýma fotkama
Odpovědět
skafandrik: no me se libi treba toto jednoduchy ktery mam v albu, samoze maslicky si das jaky chces ;-)
Odpovědět
jeste by to chtelo odkaz :-D http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem nechtěla nic členitého, máme jen kartičku - čtvereček, s obrázky. Taky to mám ve svém albu. Ale určitě to není to, co popisuješ ty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mám jednu malou, no spíš (alespoň pro mne) velkou prosbičku...........scháním papír na svatební oznámení, už týden se snažím něco splašit na netu, ale všude nabízejí jen tisk. Nevíte někdo o něčem?Chtěla bych si ho vyrobit sama :-N
Odpovědět
janik1985: Ahoj, zkus grandpapír. Klasicky před to www a za to cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mirca18: děkuju za radu, vznesla jsem tam dotaz po mejlu, tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
janik1985: Ještě mi teď napadlo, včera jsem byla ve výtvarných potřebách Zlatá loď. Měli také velký výběr papírů, i ručně vyráběných, tak zkus ještě mrknout na jejich stránky zlatalod a opět před to www a za to cz. Nemají všechno na těch stránkách, ale pokud jim pošleš mail, třeba ti pošlou nějaký vzroník, Obsluha byla skvělá, tisíckrát lepší než v grandpapíru a ceny příjemné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já si dělala oznámení také sama,je v mém albu tak se číhni,chtěli jsme něco opravdu jednoduchécho jen jsem si ještě koupila tvarovací nůžky v papírnictví a ostřihala všechny kraje jemnou vlnkou :-) Papír je krepovaná čtvrtka béžovo-žluté barvy.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš se kouknout na mé, stáhla jsem si obrázek z netu a přidala text, vytisklo se a stejný podklad je samozřejmě i na pozvánce ke stolu
Odpovědět
Článek se načítá
No nám oznámení dělá můj švagr a je naprosto originální a jednoduchý
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
a teď mi holky poraďte, v jakých rozměrech ho děláte,aby jste pak nepřišly na to,že na něj nemáte obálky? nebo jak jste to vyřešily? počítaly jste s rozměry už když jste si ho vyráběly ??
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se podivat do meho alba (co uz mame) myslim ze ho mame jednoduche az moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
holky,nějake oznameni krajkové-jen kartička zasunuta v kostce? jestli někdo ví budu ráda
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?