Jednoduché ale elegantní svatební oznámení.

Profilova fotka
Zní to hrozně jednoduše ale asi to je nadlidský úkol. Všude na oznamkách vidím mašličky, srdíčka, třpitivý prach, děrované aplikace, motýly, medvídky, vlastní fotografie a podobné. Není to můj styl a mám ráda jednoduchou eleganci a krásu čistých linií a rovin. Svatba bude v barvách žluté a stříbrné a tak bych i oznámení ladila do takovéto kombinace. Jenže takovou kombinaci jsem nikde nenašla. Jsem šikovná jen trochu a na výrobu oznámení si netroufám 8-) Slečny a paní poradíte nějaký dobrý obchod kde mají i jednoduchá oznámení? Kde jste byly spokojené? Na fotce je něco co je podle mne dost podobné mé představě (bez mašle).
Odpovědět
Oznámení jako na obrázku by ti mohli vyrobit třeba i v copycentrech, které dělají i grafiku. Ale určitě ti ho vyrobí i někdo z fleru.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca taky jsem nad flerem uvažovala. Mám tam poptávku na svatební knihu hostů. Fler je podle mě super na věci které v obchodech opravdu nenajdeš ale taky mi příjde že tam mají některé věci trochu dražší než se nechají opravdu sehnat.
Odpovědět
@danna987 Ano, ale je to ruční práce, má to vlastní design apod. Já si tam vybrala oznámení, ale nakonec jsem ho zvládla vyrobit sama za zlomek ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca jo ruční práce tomu rozumím. Jen když vidím namalovaný svatební strom za 3000kč tak se mi z fléru protáči panenky :-D
Odpovědět
@danna987 No to je pak otázka, jak ten strom vypadá. Je na posouzení, jestli je to za danou věc hodně nebo málo...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se kouknout na moje stranky, nebo Vam mohu udelat oznameni na miru. http://www.svatebni-tiskoviny.cz/svat...
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme tohle viz. foto. Doporučuji tiskoznameni.cz Je to tiskárna z Brna Goldpress. Je tam i spoustu jiných, krásných a jednoduchých oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 ahoj, já si dělala oznámení taky sama přes dm drogerii. ty sama si zvolíš design a vše okolo. a výjdou na pár korun i s obálkama.
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 My jsme měli hodně zdobenou svatbu, takže jsem chtěla něco jednoduchého a našla jsme...toto je naše oznámení
Odpovědět
Profilova fotka
a tohle naše :)
Odpovědět
@karolinkafox Prosím tě, mohla bych se zeptat, jaký je to typ písma?Máte to moc krásné!:)
Odpovědět
Profilova fotka
děkujeme :) je to odtkud: http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam... :-) a dmruhy písma jsou tady :) http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam... my máme 09-Murray
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@radiz My měli taky tohle a všem se moc líbilo. Vypadá ve skutečnosti jako by bylo vyřezávané ze dřeva ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních doplňků ke svatbě. Nabízíme opravdu hodně typů. Navíc, pokud budete mít zájem můžeme oznámení upravit dle Vašich představ. Změníme barvy, doplníme Vaši fotku, atd. Tady je pár oznámení na ukázku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatební oznámení a vše co k němu patří je přesně můj obor. Pokud Vám mohu nabídnout své služby, rád s Vámi budu spolupracovat na vylazení takového svatebního oznámení, které přesně odpovídá Vašim představám. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 U nás naleznete řadu jednoduchých oznámení, které lze na přání dopodlepit dalším papírem, jako je na Vámi přidaném vzoru. Jsme výrobci, takže Vám můžeme oznámení udělat i přesně podle Vaší představy. ;-) Na ukázku přikládám pár vzorů, z nichž by šlo udělat to, co si představujete. Případně jen dodat nějaký ornament na hladký papír by bylo to nejmenší...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za informace. Rozhodla jsem se nakonec přidat se do klubu "výrob si vlastní oznámení" a doufám že budu tak šikovná aby to nevypadalo jako od malého dítěte.
Odpovědět
Dobrý den. Pro inspiraci můžete navštívit i naše stránky. Nabízíme jednoduché a elegantní svatební oznámení za skvělé ceny. Oznámení jsou plně přizpůsobitelné a personalizovaný grafický návrh Vám připravíme ZDARMA. Připojuji pár vzorů na ukázku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?