Je nutné psát do svatebního oznámení i adresu?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je nutné psát do oznámení i adresu? Moc se mi to nelíbí, oznámení budeme posílat obálkou, na které bude zpětná adresa.
Odpovědět
Profilova fotka
@saruska26 je to čistě na každém, každý ať si celou svatbu udělá podle svého, my tam adresu mít taky nebudeme a i kdyby se to někomu nelíbilo, jeho věc, my si to děláme, jak se nám to líbí a to včetně oznámení ;-) až mi to bude někdo platit, ať mi do toho mluví, jinak :-p to je můj názor :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě není od věci mít na sv. oznámení adresu uvedenou., aby byly všechny informace na jednom místě. Určitě ne všichni si adresu pamatuji a kdo ví, jestli obálku uschovají spolu se sv. oznámením. My na svatebním oznámení adresu budeme mít (v dolním pravém rohu) a docela se mi to líbí a nemám s tím problém. Možná je to tím krásným písmem:-), ale jak už bylo psáno, je to na každém a záleží čistě na přání nevěsty a ženicha. (Hlavně nevěsty :-)) )
Odpovědět
Profilova fotka
Na oznameni jsme adresu taky nemeli, oba mame trvale bydliste u rodicu, ale bydlime spolu na druhem konci republiky, navic jeste ne ve vlastnim a psat tam adresu podnajmu by nedavalo logiku.. Myslim ze dnes uz se tam vetsinou nedava, aspon co jsem dostala oznameni behem poslednich par let, tak snad na zadnem nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
Adresa se dává proto, aby kdyby se svatby nezúčastnili, věděli kam poslat svatební dar.. ale my ji tam taky neuvádíme.. Když někdo bude chtít, o adresu si řekne.. Nemluvě o tom, že jestli ji máte na obálce jako zpětnou adresu, tak nemáš co řešit.. ;-)
Odpovědět
ja jsem teda jeste nezazila oznameni bez adresy, je to zejmena kvuli tomu, aby lide vedeli, kam posilat blahoprani :-) ale zalezi to samozrejme na Vas. Predpokladam ale, ze lide, kterym to posilate, vedi, kde bydlite, takze to neni tajne ;-)
Odpovědět
Podle mě je lepší mít adresu i na oznámení. Pro jistotu - lidé můžou poslat gratulace i dárky apod. a hlavně mají všechny informace na jednom místě. Obálku se zpětnou adresou můžou lidé bezmyšlenkovitě vyhodit...
Odpovědět
Je to na každém jak si to zvolí. Adresa být samozřejmě v oznámení nemusí. Je to pak o domluvě s firmou, která oznámení tiskne, říct jim, že to chcete bez adresy. Jak už tady uvedla slečna výše - adresa se uvádí, kdyby Vám někdo chtěl poslat blahopřání, popř. dárek.........
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tam adresu nepsali a zrovna teď o víkendu nám to babi vyčetla, protože jí volají příbuzní, kam jako mají posílat blahopřání :-) . Takže zpětně bych jí tam uvedla, i když jsem jí předtím nebrala jako důležitou, ona se tam prostě neztratí ;-)
Odpovědět
My jsme ji tam uvedli, malým písmem dole - jednu naši společnou. A bylo to dobře, protože nám přišlo vážně dost blahopřání. Takže záleží, jestli budete oznámení dávat i těm, u kterých předpokládáte, že na svatbu nedorazí a pošlou blahopřání poštou. Z oznámení, které jsme dávali na internet, jsme teda adresu z bezpečnostních důvodů smazali. (Oznámení jsme si dělali sami - což vřele doporučuju, je to osobnější a člověk z toho má lepší pocit :-) )
Odpovědět
My ji tam nemáme.... když ji někdo bude potřebovat, tak se zeptá....
Odpovědět
My ji tam máme, ale ne dlouhé....jen název vesnice a číslo popisné....protože psč si můžou dohledat a nejbližší velké město je jasné...a je pravda, že my zpětnou adresu neuváděli na obálku... dobrý grafik poradí a zakomponuje. Já když jsme videla oznámení, které se nám líbilo, myslela jsem si, že se tam adresa vůbec hodit nebude...a nakonec je tak krásná... mmch, my zase nemáme verš...nechtěli jsme....mě osobně to někdy přijde takový divný,,,,ale my máme jednoduché, bílé s vymačklým vzorem po stranách a je takové elegantní, nenásilné...podle mě teda...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se rozhodli ji tam nedat, protože bydlíme samostatně od rodičů a přitom v podnájmu (zatím), adresu podájmu je nesmysl tam uvádět, ani nemáme ještě označený zvonek. A třeba moje rodná adresa je navíc hodně dlouhá. A pokud jde o případné gratulace, tak kde bydlí naši rodiče, příbuzní ví a když by nevěděli, tak se zeptají...většinou až na výjimky stejně posíláme oznámení jen těm, které tam budeme i zvát, takže blahopřání nám předají osobně.
Odpovědět
Článek se načítá
My adresu na oznámení taky dávat nebudeme. Nevím, nějak mi přijde, že to kazí.. Chystám se ji napsat na obálky, ale stejně si myslím, že těch blahopřání, která přijdou poštou, moc nebude..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?