Jaký je nevěsty váš názor na tento text do svatebního oznámení?

S díky za každé další ráno, kdy usmějeme se na sebe, rozhodli jsme si říci svoje "ANO" a stanou se z nás manželé. Dne...
Odpovědět
Na mě je to moc sladký, takže se mi to nelíbí a ten text mi navíc příjde napsaný kostrbatě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebudu řešit zda je "sladký"..pokud nad ním uvažujete, je pro Vás zjevně sladké tak akorát... Za mě tam chybí zvratné zájmeno se "rozhodli jsme se říci si svoje ANO"... Jinak podle mě proč ne ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Na mě je to strohé a kostrbaté, čte se mi to divně 😉 ale pokud se vám líbí, klidně to použijte,. Malá uprava by neškodila jako : S láskou každé ráno, kdy smějeme se na sebe, rozhodli jsme se říci Ano, ať stanou se znás manželé.
Odpovědět
strašný
Odpovědět
Profilova fotka
@dasullle Souhlas s viki999. Chybí tam to se, aby to bylo gramaticky správně. A v té větě bych možná i vynechala svoje. Svoje je spíš zmíňka jedné osoby. Lepší by bylo naše nebo společně/společné. Rýmovánku máte v množném čísle, proto tam to svoje moc nepasuje. Jinak moc hezké, originální, prostě VAŠE !! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všeobecně si moc na citáty a básničky na svatebním oznámení nepotrpím, takže tohle se mi hodně nelíbí. (Mám v hlavě naše známé, kteří na svatebním oznámení měli něco jako: "Jsi všechno co chci a moc Tě miluji. Nikdy nevezmu zpět, co ti dnes slibuji." Když do deseti měsíců bydleli každý zvlášť a do roka a čtvrt byli rozvedení, tak to zpětně působilo extrémně směšně......Ale to samozřejmě nebylo způsobené tím textem, no ale člověk se nad tím zamyslí, když si vzpomene, že jo...) Pokud na takovém textu trváš, určitě bych se zamyslela nad úpravou - přijde mi to takový kostrbatý.
Odpovědět
Nelíbí se mi to :-(
Odpovědět
Je to vaše a mě se to líbí, důležité je, aby se to líbilo vám, na ostatní se vykašli, je to tvoje svatba, nikdy se nezavděčíš všem.
Odpovědět
Přijde mi to hezký.:-) My nejspíš budeme mít: JMÉNA a pod tím: Vám chtějí na vědomí dát, že se DATUM a ČAS budou z lásky brát. :-)
Odpovědět
Nemám ráda veršovánky na oznámení, ale každý má jiný vkus. Hlavně že se to líbí vám. Svatebčané do toho nemají co kecat :-)
Odpovědět
Mně se to naopak moc líbí. Určitě o dost lepší něž ohrané věty typu "nechtějí žít bez sebe, stanou se z nich manželé". Originální a podle mě sladký tak akorát. A to žádnej romantik nejsem. Kdybych se znovu vdávala, možná bych to i okopírovala :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně se líbí. Mám ráda jednoduchou a jasnou poezii. Možná bych jen poslední větu napsala: Dne .... stanou se z nás manželé. Datum uvést přímo tam. A dolů už jen místo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to nelíbí, ale na druhou stranu jsem pro všem těm veršům si lidi vymysli sami a nekopiruji ohrane basnicky 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi to. Jen bych místo "svoje" psala "své".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?