Jaké motto mám vybrat na svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, do týdne si mám zadat svatební oznámení a jsem strašně nerozhodná, jaké motto si vybrat. :-( . Poradíte mi??
Odpovědět
1
2
5
Bertíku zkus se podívat na net, třeba Tě nějaké zaujme.Jinak my jsme měli:Jsme dva.Dva na všechno, na lásku, na bolest .......To nestihnu napsat, jdu dom, bylo to sice delší, ale nechtěla jsem přehnaně sladké, tohle mi přišlo hodně pravdivé.Je to od Čapka.
Odpovědět
Jsme dva. Dva na všechno - na lásku, na boj i na bolest a na hodiny štěstí. Dva na výhry i prohry, na život i na smrt - dva. ---jsem to v rychlosti vyhrabala
Odpovědět
My si vyberame z tychto dvoch: 1. Chod s tym, kto Ta ma rad. (V.Hugo) 2. Milujemj zivot, lebo mi dal Teba, milujem Teba, lebo si moj zivot.(J.Lennon)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zvolili to, co nas oba spojilo, ci-li I seek you... Zkus take prijit na neco, co vas oba vystihuje, neco, co se ti vybavi, kdyz reknes - My dva..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme: Ne pro sny, ale pro život tě chci..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nechtěli hlavně nic dlouhého ani moc přeslazeného. Nakonec jsme vybrali tohle: Dobré i zlé, co život dá nám, chci s tebou snážet.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme : Miluji život,neboť mi dal Tebe.Miluji Tebe,protože Ty jsi můj život.(J.Lennon)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že Lennon je oblíbený. My máme: "Hledali jsme štěstí, a našli jsme sebe." též od Lennona
Odpovědět
My máme: "Kouzlo štěstí nespočívá v bohatství ani kráse, ale v harmonii dvou srdcí, která patří k sobě." ;-( :-)
Odpovědět
My máme: Je třeba být si trochu podobní, abychom si rozuměli, ale trochu rozdílní, abychom se mohli milovat (J.J. Rousseau).
Odpovědět
Profilova fotka
tak se taky přidám, sice je trochu netradiční, ale u nás vyhrálo :-D : "Z ničeho se nedá dělat věda, ani z vědy ne, natožpak ze života."
Odpovědět
Já si nepotrpím na sladké řeči o štěstí a lásce až za hrob, takže vyhrálo motto, které nás oba vystihuje. Přesně jak píše ene. Žijeme spolu už pěkně dlouho, takže toto jsme prostě my: "Kdo si počká, ten se dočká."
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo, tak to vam schvaluju! To nema chybu :-)))) Take nemam rada preslazene versiky a tohle je dokonale!
Odpovědět
My nechceme žádné :-) Prostě jen oznámení :-)
Odpovědět
My jsme si vybrali: Láska je jak tenká nit, snadno se zpřetrhá, jen na nás záleží, zda věky přetrvá Kámoška mi řekla, že prý je to pesimistické :-), ale já bych řekla, že spíše realistické
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky nechtěli nic přeslazeného a dlouhého. Nakonec jsme zvolili dvojsmysl Tak do toho šlápnem ...
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem našla supet motto pro partnery, kteří spolu už chodí hooodně dlouho: ".. a teď se už nemusíte ptát, kdy se konečně budeme brát.." :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my jsem napsali toto: "Sans toi, les emotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des emotions d'autrefois." Hipolito
Odpovědět
My už spolu chodíme 10 let,tak jsme si vybrali:Všem těm ,kteří ještě doufali i těm,kteří už doufat přestali. :-)
Odpovědět
My jsme strašně chtěli: Jdi s tím, kdo tě má rád, ale po filmové verzi jsme si to raději rozmysleli a nedali jsme si žádné motto. Jak tady píšete, je opravdu spoustu vešíků, takže by nám vyšla kniha. My víme, co k sobě cítíme, takže jsme se rozhodli nějak to nešířit na papír:-D
Odpovědět
My jsme taky nechtěli žádný ty sladký řeči, takže jednoduše: Budeme šťastni, protože chceme být šťastni. :-)
Odpovědět
Tak mi taky na ty veršíky moc nejsme a kord k našemu typu oznámení by se ani žádný moc sladký verš nehodil - máme na tytulní straně namalovaný naše karikatury. Naše motto našel přítel ani nebudu psát snad kde :-) a zní ,,S Tebou, ten důvod mám..." 8-) přišlo nám to stručné a jasné a výborně tam pasuje :-D
Odpovědět
my mame: "Pouze život, který žijeme pro druhého, stojí za to." Vybiral ho pritel, ja bych nemusela zadne, ale uz se mi libi ;-)
Odpovědět
já jsem původně chtěla ... a všechno začalo tím, že jsi jednoho dne vzal moje ruce do svých..., ale nakonec to dopadlo tak, že motto mít nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
No mě se původně moc líbilo: ...a motto...ať nám napíše sám život...Mému drahému se to ale nelíbilo, že prý to zní jako, že si nejsme jisti a bůhví jak to dopadne...Takže nakonec budeme mít: Miluji život, protože mi dal Tebe, miluji Tebe, protože Ty jsi můj život. Jinak se mu ještě líbilo od Huga "Jdi s tím kdo Tě má rád", ale jak už tu někdo psal - to bych si nikdy na oznámení nedala, protože si vždycky vzpomenu na Evika ze Slunce, seno... :-D
Odpovědět
Miláček mi schválil oznámení které jsem chtěla ale pod podmínkou že tam dáme tohle Motto: Tak dlouho jsme se hledali... Až jsme na sebe zbyli... Není to moc blbý? Mě se to líbí, ale aby ostatní si nemysleli bůhvíco... 8-) Ale co je mi do jinejch, žejo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak přesně tohle si tam chceme dát taky. Navíc na náš život to přímo sedí, protože jsme se cca před 2lety rozešli a pak se zas dali dohromady. Můj milý sice říkal, že by se to někoho mohlo dotknout z příbuzných, ale mně se to opravdu líbí (navíc jsme spolu 9 let...) Ještě se nám líbilo "I do pekla se jde ve dvou veseleji". Chceme mít moderní svatbu, takže nic přeslazeného.
Odpovědět
Ahoj dlouho jsme nemohli vybrat, nakonec vyhrálo: Každý z nás je anděl s jedním křídlem, abychom mohli létat musíme se obejmout.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, díky za moře inspirace :-) . Ale musím říct, že taky chci svatbu moderní (a podle toho taky vypadají dohady s rodičema :-o ), ale opravdu u srdce mě vzal ten citát od DOMINY - když jsem si ho přečetla, tak mi stály chlupy na rukou!
Odpovědět
Pajamo, to vase motto se mi hrozne libi! Vážně je dobrý. Jak tady některá z vás psala, každý vztah je jiný, tak proč dávat motto, které po někom obšlehnete, když se dá vymyslet něco, co sedí na vás. No, my teda žádné motto nemáme, zato máme krásný obrázek, který skoromanžel nakreslil. Taková jakoby karikatura nevěsty a ženicha 8-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?