Jaké místo uvést na oznámení, když máme dvě varianty obřadu?

Ahoj, potřebuji poradit, jaké místo uvést na svatební oznámení. Obřad bude na Arkádách Staré radnice, což je pod širým nebem, ale svatba je v říjnu, takže musíme mít i variantu pro případ špatného počasí. Tou je Radniční sál. Jenže teď přemýšlím, co tedy dát na oznámení? Napsat tam ty Arkády a neřešit to? Díky za názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to přibližte třeba tím, že napíšete do závorky, že za špatného počasí v sále. Nebo to hlaste při předávání toho oznámení :-) nebo do obálky vhoďte poznámku, že v případě špatného počasí se nemusejí bát, že zmoknete, jen se přesunete do Sálu :-) Nebo pokud máte webové stránky, tak to sdělte tam. :-)
Odpovědět
Napsala bych Arkády a neřešila. My jsme stejně hostům den před svatbou posílali sms s informacemi, jak je to v místě obřadu s parkováním, takže při té příležitosti se dá poslat info, že kvůli počasí je změna místa. Teď byste si to zbytečně zkomplikovali a stejně, pokud bude počasí ráno tak nějak napůl (jako že se bude schylovat k dešti, ale pršet brzy ráno nebude), tak hosti stejně budou tápat, kde vlastně obřad bude a budou v lepším případě volat, jak to teda bude, v horším případě bloudit. Takže bych jim nechala jednoduchou informaci o jednom místě a až v případě změny to řešila těsně před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle na oznameni napsat jen tu Starou radnici? Beztak az se v den svatby budou schazet hoste bude to tak nejak jasne, kde ta svatba je... My jsme meli svatbu na zamku v Lednici, obrad byl planovan do zahrady a mokra varianta byl rytirsky sal. Na oznameni jsme psali jen zamek Lednice, upresneni jsme meli az na programech, ze v pripade neprizne pocasi to bude uvnitr. A rozhodovali jsme se az ten den rano! Protoze to bylo porad tak napul... A nakonec to bylo uvnitr a nikdo se neztratil :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?