Jak se vám líbí toto svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahoj, rozhodli jsme se udělat vlastní svat. oznámení z fotky, ale to se moc nevydařilo. Tak jsem zkusila toto. Jak se vám to líbí? Přítelovi se to pozadí líbí, už by to neměnil, já si nejsem tak jistá, ale jiné pozadí se mi nedaří moc najít. Většonou jsou to malé obrázky, které se při zvětšení zkazí.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
dobrý to je
Odpovědět
A co jako pozadí dát nějakou vaši fotku (například krajinka z dovolené), něco k čemu máte osobní vztah?
Odpovědět
@trupinka Můj styl to úplně není, přiznám se...je to takové "pouťově barevné"...a co to nechat bez pozadí, resp. jen nějakouneutrální barvu, a vlevo dát nějakou vaši společnou fotku?
Odpovědět
@trupinka Upřímně mně se to teda nelíbí. Působí to na mě pouťově. Fotky jsou jako na parte.... Zkusila bych zpracovat úplně jinak. fotku dejte společnou, jak jste spolu třeba na dovolené, pozadí nemusí být tak výrazné, když tam bude, ale jednobarevné;.-)
Odpovědět
Já bych zkusila ještě najít něco jiného... Jinak souhlasím s fallingstars, že bych tam dala vaši společnou fotku.
Odpovědět
Narychlo jsem zkusila něco najít, co by se mi líbilo. Samozřejmě každý mí jiný vkus, ale ptala jsi se na názor:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fallingstars @majkll @s_and_l Problém je v tom, že my žádnou hezkou společnou fotku nemáme :-). Přítel se nerad fotí, většínou fotí jenom mě :-)
Odpovědět
@trupinka Hmm, to je zapeklité...a umluvit ho třeba gulášem ;-) a nechat se vyfotit, alespoň od někoho známého, kdo rád fotí? Stačí jedna pěkná fotka...a na oznámko by to mohl skousnout... Protože jinak bych se asi osobně fotce vyhnula spíš úplně...ale to je jen můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trupinka Každý máme jiný vkus, ale já osobně bych volila také spíš něco decentnějšího, zdá se mi, že se to pozadí k těm fotkám moc nehodí a ten červený rámeček se mi k tomu také tluče. Pokud společnou fotku nemáte a přítel se nechce "obětovat" a něco s tebou vyfotit (my jsme se fotili u nás doma na samospoušť a dopadlo to moc dobře), tak bych vybrala nějakou vaší oblíbenou fotku, místo, které pro vás něco znamená, nebo něco úplně neutrálního. Dej na svůj pocit, chlapovi se často líbí všechno, nemají na to takové buňky, je to přeci oznámení, takže by to mělo něco oznámit a forma je už kolikrát tak moc nebere :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zatím jsem našla tuhle společnou fotku, ale i s mimískem (před 2ma lety)
Odpovědět
Profilova fotka
A co kdyby jste někoho poprosili aby vás vyfotil? Nemusí to být zrovna profík.. ;-)
Odpovědět
Zkusím shrnout, co mi na oznámení tak úplně nesedí a co mi naopak přijde dobře udělané. Vlastní rozvržení textů a fotek se mi líbí, písmo je vhodně zvolené. :-) U čeho bych však ještě zvážila úpravy je následující. Horní fotografie zasahuje do vnějšího rámečku - možná by působilo lépe, když by začínala o kousek níž. I když na fotkách Vám to oběma sluší, tak jsou obě barevně v nesouladu - stačí se podívat na barvu pleti nevěsty a pak ženicha. Fotka nevěsty působí úplně jinak barevně vylazená (září) než fotka ženicha (dojem "stažených" barev). Pozadí mi přijde vhodné na svatbu např. na Mauriciu, kde frangipani (ty žluto-bílé květiny) hojně rostou, nikoliv však na svatbu na obecním úřadě. Toto pozadí mi obecně přijde dost "divoké" a ty hvězdičky tomu dodávají trošku punc kolotočové výzdoby. Frangipanů se není nutné za každou cenu vzdávat, jen bych případně zvolila nějaký estetičtější, decentnější obrázek, kdy celkový dojem nebude působit, že už je toho tam moc jako tady. Na oznámení by vždy mělo být něco dominantnějšího (v tomto případě bych se přikláněla k fotkám, jelikož je to o Vás dvou) a pozadí by je mělo už jen doplňovat. Tady na mě celý obrázek barevně "křičí" a víc upoutávají pozornost frangipani než cokoliv jiného. Oznámení s fotografiemi je osobní, a proto bych jako pozadí zvolila něco opravdu neutrálního např. s ornamenty jako tady: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?... nebo třeba mně se líbí i celé oznámení stažené do černobílé barvy: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?... . Případně na oznámení přidejte něco, co Vás bude vystihovat (koníčky, charakterové vlastnosti apod...). ;-) Na googlu se dá najít hodně obrázků ve vysokém rozlišení a případně je poskládat dohormady....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No asi si nakonec to oznámení nechám někde udělat. Já na to prostě nemám buňky :-)
Odpovědět
Dala bych jiné pozadí, nějaké jednodušší, jednobarevné, a fotku ženicha bez slunečních brýlí, třeba Vaši společnou. A jméno nevěsty jako první. Jinak písmo a ostatní se mi zdá ok.
Odpovědět
Neves hlavu. Vlastne to vypada dobre, akorat tim barevnym pozadim a cervenym rameckem se to dost zabilo. Jak uz rikali ostatni. Chtelo by to neco cernobileho a decentniho. Mozna by neuskodila zenichova fotka bez bryli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych taky volila mezi dvěma možnostmi, buď se nechat vyfotit společným známým, který má nějaký lepší foťák (což má dnes každý druhý:)) a zároveň se před ním bude přítel cítit uvolněně, protože jej zná, nebo udělat oznámení bez fotky, každopádně, v jednoduchosti je krása, je škoda to takto překombinovávat :) my taky moc nevěděli, a nakonec jsme se nechali vyfotit kamarádem, hodili to do polaroidového rámečku a text napíšeme do té spodní širší části, jednoduché jako facka, a přitom moc hezké:) tak ještě pouvažujte:) držím palce
Odpovědět
No, nápad asi hezký, ale nevím nevím, nějak mi to oznámení prostě nesedí. .. Jestliže nemáte žádnou hezkou společnou fotku, tak to nelámejte přes koleno, oznámení jsou pěkná i bez fotky. Líbí se mi i kreslená, kytičkovaná, vzorovaná, hlavně decentní.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše torpen, tak vaše fotky jsou dost nesourodé, nehodí se k sobě, a to pozadí je takové ne moc vhodné jako svatební. Na vašem místě bych oslovila profesionály, pokud opravdu chcete oznámení s fotkami. Nebo si s tím, ještě více pohrát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud musite mit na vasem oznameni vase fotky, proste vyrazte spolu do prirody a chvili blbnete s fotakem, aspon se nasmejete a nebude to strojene (pokud se pritel nerad foti, tak jit k profesionalovi pro nej bude jeste vesti peklo a nebude to prirozene... Co se tyce pozadi, take bych ho resila trochu jednodussi nebo jen jednobarevne... jak se rika, v jednoduchosti je krasa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych asi udělala oznámení úplně bez fotek.. Vždyť každý, koho zvete ví, jak vypadáte, ne? Nebo se opravdu nechat vyfotit někým, kdo dobře fotí. Ale podle mě se na tomhle oznámení strašně třískají fotky s pozadím. Buď bez fotek a je to OK nebo fotky, ale nějaké neutrálnější pozadí.. Působí to na mě trošku lacině. Ale nemyslim to zle! A taky se mi nelíbí, že není ženichovi vidět do očí.
Odpovědět
Dobrý den, ráda Vám s oznámením pomůžu, základní cena za návrh je 350 Kč - tisknout pak můžete sami. Hezký den, Pavla
Odpovědět
Ahoj, pracuji jako grafička a tak mám s tímhle zkušenosti. Určitě by to chtělo lepší fotky, ideálně společnou a přítel aby byl bez brýlí. Pokud nemáte společnou a přítel se nerad fotí, můžete mít i krásné oznámení bez fotky. Rozhodně ale nějaké decentnější pozadí, moc to křičí a působí to lacině. Omlouvám se za kritiku, nemyslím to zle. A ještě k tomu písmu - pohlídej si, jestli písmo, kterým to píšeš má české znaky čšřž apod. Není nic horšího než tohle kdy se ti tam nahážou znaky z jiného písma - viz fotka.. Přijde mi, že to tam tak máš i ty ve slově manželský - ž se zdá jiné než ostatní písmenka.. Přeji hodně štěstí při vytváření svatebního oznámení - a hlavně, ať se svatba vydaří a jste šťastní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trupinka dobrý den, na této fotce vám to sluší, ale to oznámení opravdu není vhodné na svatbu. Pokud mi zašlete na můj mail svatebnifotoalba@seznam.cz tuto fotku v originále, pokusila bych ji upravit tak, aby jste tam byli pouze vy dva. Nic za to nechci :-)
Odpovědět
@trupinka Když se ptáš, tak na rovinu, nelíbí se mi. Nicméně každý máme jiný vkus, takže je hlavní, aby jste s ním byli spokojení vy dva.
Odpovědět
Profilova fotka
@magnoliadesign Díky moc, už jsem to zadala někomu, kdo mi to tady kdysi nabízel. Tak snad něco vymyslíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba Bohužel, tehdy jsem si fotky v originále ještě nenechávala, nějak jsem to nepotřebovala. Od jisté doby už to dělám, ale tahle je bohužel jen zmenšená. Ale přesto díky za nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem ořízla jednu fotku, kterou jsme fotili na chatě - byla ve spodním díle plavek, takže celá fotka nic moc, ale takhle to není zas tak špatné, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@trupinka sice se mi zdá, že pán je trošku rozmazaný nebo přesvědčený obličej, ale fotka je to pěkná. Pokud chcete, zkuste mi zaslat i tu zmenšeninu a neořiznutou tuto druhou fotku, zkusila bych něco zhotovit.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba Poslala jsem Vám na ten mail ty fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trupinka K této už je možné text napsat i nad vaše ruce, určitě se s tím něco dělat dá - ale asi by mi vadilo mít na svatebním oznámení "zamračený" obličej kvůli sluníčku. Nechcete chlapa přece jenom ještě jedno odpoledne vyhnat ven s foťákem, jak navrhovaly holky? Vidíte, že vyfotit se nechal a vypadáte spolu moc hezky... :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?