Jak říct že chceme jako svatební dar peníze na líbánky?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám už návrh svatebního oznámení a ještě k nim chci přidat kartičku s tím, že nechceme žádné věcné dary, ale příspěvek na líbánky? Něco milého, třeba i vtipného, hledám, hledám ale nic co by mě zaujalo nenacházím. NEMÁTE PROSÍM NĚKTERÁ TIP? :-)
Odpovědět
my jsme udelali webove stranky o nas a o svatbe a do kolonky dary,jsme napsali: Jsme velice rádi, že jste zavítali také na tuto stránku týkající se svatebních darů. :) Největším dárkem však pro nás bude Vaše přítomnost a pohodové strávení času jak už na hostině, tak i na after párty. Pokud nás však budete chtít přeci jenom něčím obdarovat, preferujeme finanční příspěvěk na svatební cestu. Ujišťujeme Vás, že za těch 13 let jsme nahromadili hodně lapačů prachu, utěrek, hrnců, povlečení… Pokud ovšem budete mít pocit, že Váš dar je pro náš budoucí život nepostradatelný, rádi přijmem.
Odpovědět
My máme k oznámení malou kartičku s pozváním na odpolední párty (na obědě budeme mít jen rodinu, ti dostanou jenom ty veršíky) Svatebčané naši milí, dovolte nám malou prosbičku, raději než věcné dary, naplňtě nám naši kasičku. Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř, stokrát lepší než nést domů stodesátý talíř.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nakonec kartičku nedělali, většina lidí se nás zeptala a plánuju do harmonogramu někam zakomponovat něco ve smysu Přineste s sebou dobrou náladu a pokud nám budete chtít udělat radost, uvítáme finanční příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.Děkujeme.
Odpovědět
Ahojky my chtěli udělat ke každému oznámení kartičku s tímhle textem :) "Jestliže si někdo s darem hlavu láme, tak slyště, že už doma všechno máme. A proto Vám malý tip můžeme dát: Jelikož se budeme brát, potěší nás příspěvek v jakékoliv výši, který nám rozpočet na líbánky či nové bydlení zvýší. Děkujeme" Nakonec jsme se na to ale vykašlali,jakožto se nás dost lidí zeptalo osobně co bychom chtěli a my jim řekli,že vše máme a že by nám stačil nějaký příspěvek. S těmi co jsme nemluvili nám dali sami někteří peníze,někteří dary které jsou nám prozatím k ničemu,jakožto žijeme v zahraničí a vážně nějaké skleničky sem převážet nebudem :D Takže doporučuji tomu předejít tou kartičkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ideálně svatební kartičkou, vizitkou.
Odpovědět
Profilova fotka
nijak...dneska se snad uz ani nic jineho nedava. pokud neco dostanete, bud v tom budou penize, nebo z 98 procent to penize budou. nikdo uz nedava zehlicky a podobne. hlavne prosim ne takoveto karticky. lide co treba penize nemaji vam chteji dat drobnost a citili by se spatne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem napsala "Pokud si lámete hlavu se svatebním darem, vězte, že nejlépe to vyřešíte finančním příspěvkem v libovolné výši. My jej použijeme na svatební cestu nebo bydlení." :-) A je to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?