Jak přidělám na svatební oznámko pergamen a stužku?

Musím pomocí děrovačky a pak svázat nebo obojí přilepit tavnou pistolí? jak jste to prosím vyřešily vy? Děkuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@vernell Ahojky, mám zrovna jiný tip oznamka, ale kdybych dělala to s pergamenem, proděruju dvěma dírkama, provleču stužku a zavážu mašličku. Podobně budu asi dělat i svatební knihu. ;-) Tavnou pistolí bych to nedělala - bude přes pergamen vidět a bude dělat bouli - ta vrstvička. ...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si dělala celé oznamko sama a používala jsem oboustranou lepící pásku, abych neměla nic upatlané. A když jsem zkoušela stuhu tak jsem si na dvou místech nařízla papír a provlíkla stuhu... Hodně štěstí :)
Odpovědět
@vernell Ahoj ja to delala presne tak jak rika lukianna a vysledek dopadl dobre :) je to tou stuzkou sladene do barvy celé svatby..
Odpovědět
Profilova fotka
jestli nechceš mít to proděravěné od děrovačky tak bych to asi sešila sešívačkou. Myslím oznámko,pergamen,pruh stuhy v pulce a pak bych ze stuhy uvázala mašličku a z druhé strany bych to sešití schovala tím že bych tam něco nalepila, nějaké vystřihnuté srdíčko nebo proužek nebo tak něco..
Odpovědět
Profilova fotka
presne tohle oznameni jsem si delala, mrkni do myho fotoalba. Proderavela jsem to derovackou a skrz to protahla stuzku, je to asi nejlepsi reseni :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?