Jak originálně oznámit, že jsme se vzali?

Mile damy, zapojte prosim fantazii a zkuste mi pomoct vymyslet originalni zpusob oznameni svatby. Muze to byt mile, vtipne, zakerne, cokoliv :) Diky za spolupraci :)
Odpovědět
Nikdo nepomuze? To jsem zakerak jen ja? :)
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych tam asi dala vaši fotku z ono dne, jak ste krásní, usmátí a pod to můžeš dát jakékoliv z textů na oznáko (je to přímo diskuze, nebo do vyhledávače) akorát v minulém čase... Mě se třeba líbí Neuposlechli jsme rad starších a zkušených a ... jsme se tam a tam vzali. Když bys chtěla být zlá, tak můžeš dodat-Já vím, že nám to přejete... :-)
Odpovědět
:)
Odpovědět
Profilova fotka
chicht :-) co třeba poslat ukousnutý koláček... a klasické oznámení, že jste se vzali, třeba nějak vtině napsyný. Myslím, že kdyby k tomu bylo ještě tohle nám zbylo, ochutnejte... to už by bylo asi moc drsný :-D
Odpovědět
kat - noo, rada poznavam spriznenou dusi :))) myslim, ze vic lidi by se nechalo inspirovat, ale vsichni hrajou hodne :) a pritom jde jen o to popustit uzdu fantazii :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dobré téma, uvítám také nějaký tip, popř. stránky, kde už lehce vtipně je oznámeno, že jsme se vzali. Myslíte, že i tak je pak dobré tyto oznámení roznést s koláčky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?