Jak nejrychleji vytvořit vlastní svatební oznámení?

Profilova fotka
Jenom chci pomoct, nasla jsem stranku thefreewedding.com Jsou tam vzory oznameni, staci kliknout na free wedding invitations, dvakrat kliknout na to, ktere se vam libi, stahnout a pak uz jen staci prepsat text a vytisknout na vhodny papir ;-) Me se bohuzel barevne zadne nehodi, kdybyste nekdo prisli na to, jak tam zmenit barvicku budu rada x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste stránky http://en.picjoke.net/ je tam dobrý výběr, vytvořila jsem tam hodně návrhů, i když jsme se potom rozhodli pro jiné. Ale přikládám jako inspiraci pár co jsem utvořila ;) Potom jsme ještě uvažovali nad origami :)
Odpovědět
opravdu oznámení pěkné a neni to ta klasika, kde a jka si to vytvářela prosím, díky
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.vistaprint.cz/gallery/IEEA... jde taky uložit a vytisknout nebo my si vytvořili návrh jako obrázek s textem v programu - http://www.kodo.cz/uprava-fotek-onlin... a pak jsme to vyvolali jako fotku.
Odpovědět
Já teda nevím, jak to dělala slečna, ale já dělám podobné koláže a kalendáře ve Photoshopu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mí t oznámení s fotkou našeho dítěte. Takže jsem si na stůl naaranžovala organzu - fialovou, lesklou, několikrát vyfotila a tím s i vytvořila pozadí. V březnu jdeme k profi fotografce, kde snad vznikne hezká fotka a tu tam potom vsadíme - to ale neumím, udělá to kamarád. Stáhla jsem si z netu Picassa3 - je to aplikace na úpravu fotek a jsem s ním moc spokojena - okamžitě retušuje, odstraňuje červené oči apod, navíc v něm můžu psát, měnit písma, sklon... Na stejné pozadí (fialová organza - asi 5x vyfoceno, pokaždé trošičku jinak) si pak napíšu pozvánky ke stolu a jmenovky (na jednu fotku 4x) a dáme to vytisknout jako matnou fotografii - maximálně budou 2 stejné, jinak každý originál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
fotka, stáhnout nějaký vector, nebo obrázek, mám stažení photofilter a pak trocha práce a hotovo. Dokonce jsme to i sami vytiskli na lepší papír a hotovo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
škoda, že je to v anglickém jazyce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?