Jak nejlépe vyřešit pozvání ke stolu či na party?

Profilova fotka
Dobrý den, pořád nevím jak dobře a jednoduše vyřešit to, že pro každou skupinu hostů bych chtěla jinou informací na oznámení. Tedy spíš oznámení bych chtěla samozřejmě jedno pro všechny stejné, ale řeším pozvánky ke stolu. Máme asi 30 lidí, které chceme na hostinu a logicky i party. Pak máme ale dalších 30, které chceme pozvat pouze na party. Nejlepší by samozřejmě bylo, kdybych nechala udělat 30ks pozvanek ke svatebnímu stolu a pak dalších 40 ks pozvanek na party, jenže to je neekonomicke. Máte někdo tip, jal jste to vyřešili vy? Děkuji :)
Odpovědět
My to mame takhle a nikdo nerekl ani slovo. Ti co budou od rana do konce - "Srdecne vas zveme ke svatebnimu stolu." Ti co budou na vecer - " Srdecne vas zveme k vecernimu rautu od 18:00."
Odpovědět
Většinou se dělá vkládací kartička do oznámení, kde je pozvání ke svatební hostině a ta se vloží do oznámení jen těm, které zvete na hostinu. Pro všechny je pak většinou v oznámení text nejen o obřadu, ale také o večetním rautu. Pokud ta teda zvete všechny. Pokud jen těch 40 a už ne těch co byli na obědě. udělala bych vkládací kartičky do oznámení dvě a použila bd verzi s pozváním ku svatební hostině nebo verzi s pozváním na večerní raut.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, většinou to se zákaznicemi řešíme tak, že se udělá rozevírací oznámení a do něj se vkládá konkrétní pozvánka jako na fotce. Někomu se dají obě, někomu jen na párty, někomu pozvánka ke stolu apod.
Odpovědět
@simona007 Máme to stejně, neekonomické mi to nepřišlo. :-)
Odpovědět
Ano, tohle jsou nejčastější a asi nejlepší řešení. Neekonomické to jistě nebude, taková kartička vyjde na 3 koruny. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?