Jak dlouho dopředu se posílá svatební oznámení?

Holky, jak dlouho dopredu se posila oznameni?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme rozvážely 2 měsíce před svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nad tímhle jsem taky nedávno přemýšlela... Svatbu máme v září a oznámení asi začneme rozesílat a rozdávát koncem června, než nám všichni začnou jezdit na dovolenou :-)
Odpovědět
no my taky v zari a to asi prvni vikend.tak me prave tizi,ze to jete lidi jezdi na dovolene a nahlasuji si je dost brzo. bylo by myslite blby, poslat je uz traba koncem kvetna? kdyz bude domluvenej obrad,tak uz se snad nic nezmeni :D
Odpovědět
My rozvažíme ted a to je asík 2 a půl měsíce dopředu. Hlavně kvuli dovoleným...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu na konci srpna a na oznámení se chystáme tak v červnu rozeslat
Odpovědět
My máme svatbu 13.7. a oznámení budeme rozvážet v půlce května - což budou 2měsíce předem
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem chtěla dřív, ale nakonec to budou tři týdny před svatbou. Všichni o ní vědí.
Odpovědět
My máme svatbu 10.8. a oznámení a koláčky budeme rozvážet na začátku června :-)
Odpovědět
Mý máme svatbu 15.června a svatební oznámení jsme dávali do kupy dneska, už to zbývá jen hodit do schránky :)
Odpovědět
přesne u nas už to taky vsichni vědi, tak mesic tři tydny dopředu stači
Odpovědět
Profilova fotka
@bibianna13 no také to máme 13.7., ale lidi co zveme na hostinu, tak těm to budeme rozesílat tak během 14-ti dnů . Právě kvůli dovoleným. Lidem co to jen oznamujeme, tak těm klidně měsíc dopředu ;-) ne-li později
Odpovědět
U nas to prave nevi nikdo a chci aby se to dozvedeli z oznamka a ne suskandou.proto to chci poslat brzo abxmch pak uz mohla poprosit holky o doprovod na zkousku satu,kamose zamluvit na foceni a tak.ted nemuzu nikoho o nic poprosit,protoze je to prekvapko.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky já je rozesílám teď tudíž 3 měsíce před svatbou.Myslím si že je to na vás, každej si to udělá tak jak mu to vyhovuje.
Odpovědět
U nas uz to většina ví - rodina, svědci, pár kamarádů práve kvuli dovolenym, mame svatbu v srpnu - rozesilat se chystame asi taky v tom cervnu nekdy na zacatku, pripadne konec kvetna
Odpovědět
Profilova fotka
jej tak to sem asi jedinej magor kterej chce rozesilat uz v kvetnu ,cervnu kdyz ma svatbu v rijnu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky,my máme svatbu v květnu a celá rodina už ví termín a vše do předu,jelikož se často stýkame se všema,takže oznámení budeme dávat s vyslužkama 1 týden do předu. Jen ty ,co máme dál,tak pošleme,ale jinak né. Známa to tak taky řešila a nebyl žádny problém ,jinak se doporučuje ty 3-4 týdny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 Taky budeme rozdávat oznámení na konci dubna, začátkem května a svatba bude 3.8 :) Z důvodu zajištění ubytování a časového.. Takže v pohodě.
Odpovědět
@ladus88 jsme dvě :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
my máme svatbu 31.8. a ještě jsem nestihli ani oznámení udělat :-D
Odpovědět
Max 2 měsíce. Beru to ze své zkušenosti, jako fakt si nebudu půl roku pamatovat datum, kdy se mi někdo vdává, my to rozváželi koncem července, svatba teď v srpnu a lidi se divili, proč tak brzo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 30.8. A rozváželi jsme před prázdninama, protože pak už maj všichni dovolenou, tak aby si naplánovali volno, protože je to pátek...
Odpovědět
U nás se rozváží svatební oznámení s koláčeme. Těm co se koláče nevezou, jsme posílali oznámení v březnu a těm co jsme vezli koláče, tak 14 dní před svatbou. (Tohle je už jenom oficiální potvrzení svatby, protože ti co byli na svatbu pozváni o tom věděli už rok předem).
Odpovědět
@jennyexx podobně i u nás (termín svatby 7.9.2013), pozvané jsme pozvali ústně někdy kolem Vánocb(aby si na toto datum nekupovali dovolené), oficiální oznámení dostali 1měsíc před svatbou a sousedé, nebo lidé nepozvaní na svatbu 1 týden před svatbou s koláčky...
Odpovědět
svatba 31.8. a minulý týden jsme rozdali... ale ještě myslím dvě jsou doma :) všichni to stejně vědí, takže je to jen taková formalitka :)
Odpovědět
? to koukám, mě říkali že to stačí rozvést s koláčky týden předem :-( stejně ti co půjdou na svatbu to vědí. Svatba za půl roku - to abych nějaké oznámení už vybrala a začala dělat. A jak tedy? Oznámení zvlášť a koláčky taky, koláčky týden dopředu?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme rozesílali v lednu a únoru a svatba byla v květnu. Všichni to teda už věděli předem, že to bude ten a ten den, tak s tím počítali, ale to oficiální oznámení jsme teda posílali 3-4 měsíce před svatbou. Asi záleží na kraji - tady se oznámení posílá poštou a nejezdí se s ním a nějakýma koláčema po pozvaných lidech (to bychom nacestovali min. 4000 kiláků)...ale pokud je zvyk s koláčema, tak asi stačí krátce před svatbou...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?