Já se snad půjdu....

Mè fakt klepne!!! Mě fakt klepne! Já jsem špatně spočítala svatební oznámení! Chybí sice 3ks ale chybí!!! Tam kde jsme oznámení objednávali se nedělá dotisk, až od 20ks. .. co mám teď dělat????
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych pro těch pár lidí vymyslel nějaký extra super oznámení, jakože třeba pro rodinu to udělat nějak hezky odlišný než pro známí a kamarády. Nemuselo by to nikoho urazit, spíš naopak to třeba potěší no a na svatbě pak máte vtipnou historku navíc ;)
Odpovědět
Taky mě napadlo, zkusit napsat tady některé z holek co vyrábí oznámení, jestli by mi udělali co nejpododnější a to bych třeba dala někomu vzdálenějšímu... ale prostě proč? A to jsem ještě měla 4 "navíc" a říkala si, co s nima budu dělat? No tak už to vím!
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba2020 A co si nechat natisknout ještě těch 20? Nenajde se ještě někdo, na koho se "zapomnělo"?
Odpovědět
Nechala bych natisknout těch 20ks navíc=) ono se to neztratí..my jich část nechávali v areálu jako součást výzdoby, pak jsme dali samozřejmě i kadeřnici, majiteli objektu, kapele, fotografovi atd.. (měli jsme pak pozvánky jako kartičky, ty jsme jim tam nepřikládali)..Sami jsme si nechali jedno navíc na památku, máma vzala i kamarádce...takže se to nijak neztratilo;)
Odpovědět
Profilova fotka
boze, my oznameni nemeli vubec :-D nestresuj zbytecne z takove prkotiny, bud nech udelat dotisk tech 20 a nebo na to kasli a mene dulezitym svatbu oznam jinou formou
Odpovědět
souhlasím s reys, také jsme neměli oznámení, rozposlali jsme SMS s jednou svatební fotkou pozvánku na mejdan :-D prostě jsme nechtěli skončit v šuplíku. Ale neplaš, objednej dotisk 20 ks a je to ;-)
Odpovědět
Nechceš naše? Nám jich naopak zbylo snad dvacet :-D Nejsou v seznamu těch, kterým chcete posílat, třeba nějací kamarádi, u kterých by se sneslo poslat emailovou verzi? My posílali poštou blízkým kamarádům, ale pak jsme spoustě lidí posílali emailem, třeba i vzdálenějším příbuzným. Myslím, že je to dneska běžné.
Odpovědět
Profilova fotka
dotiskni nové, podobné jinde jen v pár kusech :)
Odpovědět
já jsem třeba od kamarádky dostala elektronickou pozvánku v mailu. :-) Nebo i jedna kamarádka posílala pozvánky přes facebook. Je jasný, že je lepší papírový, ale když je průšvih, tak by to mohlo být řešení. ;-)
Odpovědět
Souhlasím s výše uvedenými variantami :-) Dotisknout 20, která se můžou hodit (taky se o ně najednou zajímali lidé, od kterých jsme to nečekali), případně pár kamarádům poslat elektronicky (také jsme měli - oskenované oznámení a udělané jako prezentace).
Odpovědět
A hlavně rozhodně neplašit kvůli takové maličkosti :-)
Odpovědět
Už se všechno vyřešilo! :) :-) ale děkuji!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?