Info o termínu svatby

Profilova fotka
Ahoj holky, posíláte přátelům a známým, co je budete mít na svatbě takovou tu informační kartičku s datem vaší svatby (posílá se před oznámením a nevím jak se tomu říká)? Pokud ano, mohla bych Vás poprosit o ukázku vašich "kartiček" pro inspiraci... Předem moc děkuji ;-)
Odpovědět
Ono se něco oficiálně posílá a ještě se to nějak jmenuje? :-D Já mám dneska zrovna trochu času, takže jsem všechny kamarády, co budou nejen na obřadě, ale pak i na odpolední párty informovala mailem či na FB s tím, že jde zatím o neoficiální pozvání (potřebuji totiž vědět, kolik jich bude přespávat v hotelu) a že oficiální pozvání s koláčema až před svatbou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě myslíš save the date, v čechách to nemá asi moc velkou tradici, ale v zahraničí je to běžné. Ale jak se vše začíná plánovat velmi dopředu třeba dovolené, služební cesty a podobně, je lepší dát vědět hodně dopředu. My jsme posílali e-mailem nebo zprávou půl roku před svatbou, a můžeš se na něj kouknout v mojí galerii :) Potom cca 2-3 měsíce před svatbou rozešleme klasická tištěná svatební oznámení poštou. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 Ano, je to save the date, moc díky... To vaše je moc krásné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://guide.weddingchicks.com/18_sav... tady na těch stránkách jsou šablony, na těch jsem to vytvářela i já jen jsem si upravila fotku v grafickém programu na počítači :) Je to jednoduché, sice to chvilinku zabere, abys byla spokojená, ale je to dobrá inspirace. :) Tak na to můžeš mrknout.
Odpovědět
mně to přijde jako škoda peněz...pokud to chcete mít pěkné, tak bych stvořila vlastními silami něco elektronického a poslala to emailem, ale my jsme datum hlásili normálně osobně nebo telefonem.
Odpovědět
já si nechala dělat 20ks save the date v DM, jednoduše jsem do naši společné fotky napsala text a vložila kalendář se zaškrtnutým datem....a stálo mě to cca 150,- Kč. Takže to podle mě není žádná škoda peněz (je to za hubičku). Takhle to máme pro rodinu, kamarádům a mladým členům rodiny posíláme elektronicky....a náhodou mi to přijde jako skvělý nápad, takhle si aspoň všichni udělají čas a má to šmrnc :-)
Odpovědět
My jsme Save the Date posílali elektronicky asi 10 měsíců před svatbou (jakmile jsme měli termín), aby si naši nejbližší, které jsme tam opravdu chtěli, naplánovali dovolené mimo toto datum. Ale nic jsme nevytvářeli, prostě jsme jen napsali mail s názvem Save the Date a nic víc. Až oficiální pozvánky byly papírové a samozřejmě jak se patří. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?