Holky prosím, kde sehnat levné oznámení?

Profilova fotka
Měla jsem objednané ze stránek fler.cz, krásné s mašličkou, dle mých představ, ale bohužel z paní se vyklubala podvodnice, teď mi dluží peníze a oznámení jsou v nedohlednu :( Bohužel mám malého syna, takže na výrobu už čas moc nemám...děkuju za tipy :) zatím jsem se dívala na kyoprint.cz.
Odpovědět
Chtěla jsem doporučit flér..protože je tam spoustu krásných... ale pokud ti paní nic nezaslala a máš to normálně objednané, tak ji nahlaš adminovi, vždycky problém vyřeší za tebe a peníze ti normálně vrátí...
Odpovědět
My z Kyoprintu objednávali a za nás spokojenost. Mám foto v albu. Vysoká gramáž papíru, dobře vytisknuté, rychlé dodání, komunikace. My je vybrali z důvodu ceny, 1 oznámení s tiskem 13,50 Kč tuším.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste www.mottak.cz
Odpovědět
Opravdu levné a zároveň i jednoduché nám udělali v Nymburce Janova dílna. Ale já nechtěla žádné ozdobné, takže cena byla příjemné plus.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by jste měla zájem , zařizuji svatební oznámení na míru dle Vašich představ . ( jsem studentkou střední umělecké školy , a tak se odemne očekává, že budu mít cit pro tvoření i v těchto směrech ) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout u nás. Jsme přímo český výrobce a nabízíme výrobu i přímo na zakázku. Navíc můžeme oznámení různě barevně upravovat. Nic nedovážíme a všechno pochází přímo z naší dílny. Jde nám především o to, aby zákazník dostal opravdu kvalitní výrobek. Na našem webu originalnioznameni.cz najdete veškerý svatební sortiment a na webu levne-oznameni.cz najdete pouze tištěné svatební oznámení za velmi přijatelné ceny. :) Přikládám pár ukázek z naší nabídky.
Odpovědět
Já jsem tvořila sama a skutečně jsem hodně ušetřili.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste zatím nevybrala, zkuste se podívat na náš web. Myslím, že máme zajímavé, moderní, levné a hlavně neokoukané vzory.
Odpovědět
Já jsem si vybrala na stránkách www.modernistavebko.cz rychlá komunikace a dodání. Mohu jen doporučit
Odpovědět
Profilova fotka
www.svatebni-oznameni.net Jsem objednávala, cena za kus v pohodě, ale pak se to trochu navýši manipulačním poplatkem... Ale pro mě i tak nejlevnější, co jsem kde našla a které bylo dle mých představ...
Odpovědět
dělali jsme sami a vyšly nás 6,- Kč kus i s obálkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme objednávali z Kyoprintu v části výprodej (loňská kolekce) - http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam.... Maximální spokojenost i rychlost dodání, jen jsme si dolepovali mašličky, které již byly kompletně připravené s oboustrannou lepenkou. Cena 17 Kč i s obálkou + kartičky ke svatebnímu stolu za 4 Kč. Příjemné bylo, nám všichni oznámení chválili :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
UDĚLALI JSME SI HO SAMI A VŠEM SE LÍBILO :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?