Hledáme text, jak slušně říct a peníze místo daru

Profilova fotka
Zdravim.Po delsim diskutovani oznamko vybrano,ted jen hledame text jak slusne rict a penize misto daru.Nekde jsem cetla neco o tom ze ke spolecnemu stesti nam dopomuze Nemcova a Masaryk.To je prvni zadrhel a druhy originalne a srandove pozvat na vecerni raut o seleti a spostu dobreho jidla:-)Dekuji vsem za jakekoliv napady:-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, že už tady nějaká taková diskuze je.. Našla jsem tady asi 5 básniček, ale mám to v jiném počítači, takže to sem hodim, až se k němu dostanu.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a na ten raut jsem našla: Prvotřídní prase skoromanželů ... vás zve na svou vlastní kremaci. Pietní akt proběhne dne 14.9.2013 zhruba od čtyř odpoledne v hospodě v ....
Odpovědět
Podívej se na článek tady: http://www.svatebka.cz/index.php?volb... . Jsou tam nějaké ty básničky o darech... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme požádali takhle a to auto jsme opravdu mohli pořídit :-) : http://hrdaslama.webnode.cz/svatebni-... . Na těchto webokách najdete i způsob pozvání na oběd a večerní akci. Dobré jsou buď kartičky - zveme vás ke svatebnímu stolu, nebo na večerní raut. Pak je to každému jasné a nevznikne trapas. Stejně se ale nevyhnete nutnému osobnímu vysvětlování :-) Ať všechno klape!
Odpovědět
Profilova fotka
@salik_slama @torpen @bartosba Dekujiiiii:)
Odpovědět
Co třeba text v podobném duchu - Jestli si snad někdo se svatebním darem hlavu láme, potom vězte, že my dva v domácnosti už vše máme. Nějakou kačku ale rádi uvítáme - třeba za teplem se vydáme :-)
Odpovědět
Podívej se do mýho alba představ...je tam super text :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 Ahoj, na internetu jsem našla pár textů. U nás vyhrávala hnedka první varianta. 1. Nelamte si hlavu se svatebním darem, stejně by zatím zůstal ležet ladem, pomozte raději finančním příspěvkem, ať brzy se těšíme vlastním bytečkem/ domečkem 2. Nedávejte nám prosím dary věcné, věnujte raději bankovky cenné. Pro věci hmotné využití není, však penízky v manželství vždycky se hodí 3. Kdo přemýšlí o daru na tu naši oslavu ať nenosí lampičky koše pračky ledničky konto už je vysáté ať už dáte co dáte na svatebnku to vše dáme z letadla vám zamáváme Po svatbním obřadu přijde dále na řadu jídlo pití hostina při které vás přivítá naše nová rodina 4. Jestli si snad někdo se svatebním darem hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás ale příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší. 5. Lámete si hlavu se svatebním darem? Nabízíme Vám možnost zakoupení lístků do svatební tomboly za cenu, kterou necháme zcela na Vašem uvážení. Na večírku pak proběhne losování o zajímavé ceny . Předem Vám oba moc děkujeme! 6. Jestli si někdo se svatebním darem hlavu láme, slyšte, že už skoro vše doma máme. A proto Vám malý tip můžeme dát, jak potěšit nás, když budeme se brát. Radost udělá nám příspěvek v jakékoli výši, který náš rozpočet na líbánky či domácnost zvýší. Vezměte toto oznámení jako malou radu, že svatba není o trápení, co dát ke svatebnímu daru. Pokud něčím přispějete, budeme za to rádi, mnohem důležitější však pro nás bude, že strávíte tento den s námi. 7. Potěší nás příspěvěk v jakékoliv výši, který náš rozpočet na domácnost (líbánky) zvýší.... 8. Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk 9. Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary. 10. Co se týče svatebních darů tak vězte, že domácnost máme zařízenou a rozhodně nemáme seznam spotřebičů, které bychom chtěli pořídit. Máme ale spoustu společných plánů a pokud nás chcete obdarovat a opravdu nám udělat radost, přispějte nám jakoukoliv finanční částkou k plnění našich snů. Děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
@zaba_zaba Supeeeeer dekuji moooc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 Nemáš zač.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?