Font na svatebním oznámení, jaký použít?

Ahoj, prosím o radu, jaký font použít na svatební oznámení ve Wordu, aby mi to bralo háčky a čárky, ale písmo nebylo obyčejné, ale ozdobné.
Odpovědět
tak už jsem sehnala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Lepší je si nějaký font stáhnout. Třeba na ceskefonty.cz a nebo na stránkách http://cs.fonts2u.com/ kam si zadáš slovo, které chceš a ukazuje se ti ve všech fontech. Pak vidíš, zda to má i háčky. :-)
Odpovědět
@mikhael My máme Campaign, vypadá opravdu hezky, jen co jsem zaznamenala, tak Microsoft Word 8 mají s tímto fontem problém a nevím, jak jsem na tom 7. ;-) Ale na internetu jsem viděla postup, jak "problém" odstranit, aby font fungoval. ;-)
Odpovědět
já jsem tam ty háčky dodala ručně buď přes malování, nebo jsem zjistila, že ty fonty třeba umí háček jako takovej, ale ne nad tím konkrétním písmenkem. Tak jsem pak měla dvě textový pole - jedno se jménem a druhý s háčkem a překládala jsem je přes sebe, dokud si to nesedlo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, milé nevěsty, s fonty a dalším vám rádi poradíme. Kromě nabídky svatebního focení nyní nově nabízíme i tvorbu originálních svatebních tiskovin na zakázku. Zvládneme i kaligrafické pozvánky nebo jmenovky na stůl. Napište si o podrobnosti na email, budeme se těšit! :) Jirka & Lotka
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael najdi si na webu stránku ceske fonty, je jich tam ke stažení spousta a moc hezke. Ja vybrala font Promocyja. Hacky carky to vsechno umi.. :-)
Odpovědět
Písmo Gavriola a přidat v efektech ligatury.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?