Elektronické svatební oznámení, dá se stáhnout zdarma?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda se někde dá stáhnout zdarma elektronické svatební oznámení. Máme svatbu poměrně narychlo, takže bychom chtěli posílat oznámení pouze v elektronické podobě spolu s emailem s informacemi pro svatebčany. Děkuji.
Odpovědět
@sofie83 tak co si ho navrhnout a udělat sama na PC :D jakou máš představu?
Odpovědět
Profilova fotka
Dělala jsem si oboje oznámení sama. Jen svatebních hostů bylo asi padesát a kdybych k tomu bývala měla dělat ještě dalších ani nevím kolik jen pro ty, kteří nebyli zvaní na hostinu, asi bych na tom nechala ruce :-D Takže jsem vyrobila i elektronické oznámení sama a to pak poslala e-mailem těm ostatním ;) Je to víceméně otázka několika minut. Myslím si, že to elektronické oznámení to chce velmi jednoduché, takže není potřeba vytvářet nic složitého :)
Odpovědět
@1adriana1 Já právě nejsem na tyhle věci moc šikovná, takže by bylo ideální, kdyby se dal někde stáhnout nějaký návrh a já tam jenom doplnila text :)
Odpovědět
já si to nechala dělat na budesvatba.cz a bylo to asi do 2 dnů vč. platby. Nakreslili mi to dle mého přání a bylo to perfektní.
Odpovědět
tak já si myslím,že si můžeš stáhnout do pc jakýkoliv obrázek nebo oznámení,a doplnit svůj text a nebo vymazat ten co tam je a přepsat na svůj :D
Odpovědět
Tady: http://www.weddingchicks.com/freebies.... Jen je potřeba zvolit font, který umí všechny háčky a čárky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?