Dortová krajka - různá tloušťka

Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych zkusit vytvořit oznámení s použitím dortové krajky. Vím, že se samozřejmě dělají různé průměry, ale mě by zajímalo, jestli náhodou neexistuje i různá tloušťka. Všude nacházím jen takovou tu klasickou tenkou průhlednou, ale na předloze, podle které to chci dělat, mi přijde, že je použitý nějaký jiný typ, neprůhledný a silnější. Nevíte některá, jestli se něco takového u nás dá sehnat? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsme kupovala na ebay. Byla krásná a určitě silnější než u nás. Ale pokud mrkneš u nás do nějakého velkoobchodu s papírnictvím tak si myslím, že taky seženeš :-) ja kupovala ještě pod vyslužky v praktik papir v Ově a taky super a měli krásný relief. Mají i webovky. :-)
Odpovědět
Moc hezké oznámení, ale moc mi to s tou krajskou nejde do hlavy.... To by byly nalezeny jen půl kruhy po stranách? Asi by vypadalo lépe, kdyby to mělo i bílá záda a bylo to v celku, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@24_simona Ok díky, asi se taky podívám někde v zahraničí. Můžu poprosit do zprávy odkaz na ten ebay?
Odpovědět
Profilova fotka
@sekeble Ano samozřejmě je to obalené i zezadu, jen nahoře a dole je to ustřihnnuté, aby to lícovalo s tou kartičkou.
Odpovědět
No pravé mi ten obvod moc nehraje.... Když si to představím rozbalené, ale asi jste zkoušela a vychází to :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sekeble Ještě jsem nezkoušela nic :) Ale tady na té fotce je trochu líp vidět, že je to i z druhé strany.
Odpovědět
Jojo, tady je vidět i to sestřihnutí :) paráda!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@sekeble Ještě existuje trochu jiná varianta, kde se nic stříhat nemusí. Ale to už se mi asi zdá moc velké, nevím... Velikost myslím odpovídá klasické DL obálce.
Odpovědět
Nene, to odstřihnuté je hezčí :)
Odpovědět
Tady jsem našla podobnou diskuzi i s kontakty na eBay http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
@sekeble Super díky, mrknu. Taky myslím, že to menší je hezčí. I když složitější na tisk a výrobu. Jinak kdyžtak prosím používej funkci odpovědět, jinak si tvé odpovědi nevšimnu, pokud se sem sama proaktivně nepodívám :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Můžu se zeptat, ten vnitřek si tisknete sami nebo si to necháváte tisknout? Já bych to nejradši udělala sama celé, ale nevím jak. Uvítám jakékoli rady :) Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Holky oznámení je krásné, ale máte někdo představu jak velká má být dortová krajka ? .... Chtěla bych formát asi 15*10 cm a všechny přijdou malé nebo naopak velké? Jaký jste dělali formát s jakým průměrem krajky ? DĚKUJU za radu :)
Odpovědět
@jancu01 já použila 2x šířka oznámení :-) cca, nedotýkají se úplně, ale to nevadí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, mohu se zeptat jaký papír jste použili dovnitř? A kde jste si nechali potisknout? Děkuji.
Odpovědět
Holky kde jste sehnaly ten vnitrni papir?
Odpovědět
Já chtěla původně tohle, ale ta dortová krajka mě také moc zaujala, tak váhám :)
Odpovědět
@marineckaaa @martinkatdi Ahoj holky,sotva jsem se zaregistrovala, abych našla nějakou inspiraci, narazila jsem na tyhle oznámení a je to krása. Už jste vymysleli z čeho udelat ten vnitřek?
Odpovědět
@jovankaatom Já jsem ho sehnala nakonec na těchto stránkách: http://www.prettypapers.cz/eshop/scra...
Odpovědět
@marineckaaa Díky za odkaz :-) . A pustis se nakonec do toho s tou pytlovinou, nebo krajkou ? Kamoska mě od toho pořád zrazuje , aby to nevypadalo lacine , ale mně se to asi fakt líbí :-) :-D
Odpovědět
@jovankaatom já jsem nakonec koupila tento papír dovnitř http://www.davona.cz/20x20cm-prani-a-..., ale ve velikosti 13x13cm (teď to v eshopu nemůžu najít). Původně jsem chtěla dělat to s tou košilkou, ale pořád jsem nemohla sehnat tu správnou košilku a pak přišel problém, že mi tiskárna nechtěla vzít tento silný papír. Tak nakonec budu dělat jiné :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@dancahruska Ahojte holky, dlouho jsem si nemohla vybrat zadne oznameni na mou svatbu, az jsem konecne narazila na tohle. Konecne nejake co se mi libi na 100%. A tak bych se chtela zeptat jak dopadly ty vase oznameni. Urcite byly nadherne. Jakou jste tedy nakonec zvolili tu krajku, papir a velikost. Dekuji za odpoved.
Odpovědět
Profilova fotka
@petra656 Jak jsem dopadla se můžeš podívat v albu. Nakonec jsem měla úplně něco jiného :) Nedařilo se mi toto vytvořit podle mých představ, nevypadalo to dost "profi" nebo jak to říct, prostě to bylo dost amatérsky zvládnuté, protože já nejsem na tyto věci moc šikovná. Oznámení jsem tedy raději objednala a rovnou i jiný typ. Hodně štěstí při tvoření.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?