Dopis spolu s oznámením

Profilova fotka
Holky chceme dávat do obálky k oznámení také dopis, ve kterém bude budou nějaké instrukce kolem svatby. Kde bude hostina a tak...poradíte mi prosím někdo pro inspiraci? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych potřebovala můstr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně toto jsem ted dodělala také :) . Koupila jsme si grafický papír stejné barvy, jako bylo oznámení , na ten jsem dala ornament , který stylově odpovídá i tématu a na jednu stránku jsem dala básničku, ve které žádáme hosty o peněžní dar a na druhou instrukce. Byla tam adresa , kde se svatba koná, čas v kolik prosíme aby hosté začali přijíždět na místo, že do obřadu bude pro ně připraveno malé občerstvení, dále také aby nás informovali , zda budou chtít bydlet v msítě svatby a cenu za ubytování. Nakonec jsem přidala webovou stránku stránku místa, kde se svatba koná ...
Odpovědět
Profilova fotka
@lenaplena Taky do obálky k oznámení dávám "leták" s instrukcemi. Dělali jsme si oznámení sami, takže je to stejným písmem, na stejném papíře (mám v albu) atd. Jsou tam informace, kde svatba je, odkud se vyjíždí, jaký bude harmonogram a že netoužíme po putovním rodinném čajovém servisu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My si tohle trochu zjednodušili tím, že jsme k oznámení dali akorát kartičku, ať nám do konce března potvrdí na mail ten a ten účast a počet osob a zda chtějí či nechtějí zajistit ubytování (dost lidí z přítelovi strany to má domů pár km, tak ubytování nechtěli). Instrukce jsme pak obratem zasílali na mail :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenaplena Leni, koukni do mého alba. Dávala jsem tam nedávno oznámení, pozvánky, vstupenky na grilování a místo dopisu máme Svatební program. Čitelné to trochu je, pro inspiraci stačí. U každého času máme info, co se bude dít, popř. kam můžou jít svatebčani, když se budeme fotit, kde se parkuje a na konci programu máme veršovánku o darech a info, do kdy mají potvrdit účast.
Odpovědět
Já vymyslela toto: http://www.beremese.cz/blog/ariellaid... Na první kartě pozvání ke stolu, na druhé tuším, aby potvrdli účast a zda mají nějaká omezení (vegetariáni, apod.), že jim vyjde kuchař vstříc, na další, že uvítáme i finanční dary namísto salátových mís a servisů a na další vtipnou formou, že uvítáme růžové doplňky a že nemusej brát foťáky na obřad, že tam bude fotograf. Bylo to milé a nenásilné a svatebčané nápad chválili.
Odpovědět
Profilova fotka
@xori @duckie @sarkoc @mofa81 @ariellaida holky moc moc děkuju :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?