DIY oznameni - kde sehnat hezky, tvrdsi papir vhodny do tiskarny? Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, vy, ktere jste si delaly svatebni oznameni svepomoci - jde jste sehnaly hezky papir (nejaky prirodni, nebo jinak vzorovany/barevny), ktery je vhodny do tiskarny? Nebo jste si udelaly navrh a nechaly vytisknout nekde u profiku? Ja si nevim rady s kratickami pozvani na raut nebo ke svatebnimu stolu.... :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, u nás je možné zakoupit papír pro tisk svatebních oznámení: http://www.printia.cz/prodej-specialn... . Doporučuji Vám koupit si nejprve jeden zkušební papír malého formátu na zkušební tisk, pokud si chcete oznámení tisknout na domácí tiskárně, jelikož každá tiskárna je jiná a např. strukturovaný papír nebo papír vyšší gramáže může být problém (nepřilnavý či rozpitý tisk, vyšší gramáž tiskárna může odmítat nebo se v ní zasekne). Současně jsme schopni Vám Vaše vlastní oznámení i vytisknout na papír, který si u nás vyberete. :-) Ceny jsou zhruba od 10Kč/kus.
Odpovědět
Ahoj, my jsme si návrh dělali sami. V copy centru jsme si vybrali několik papíru, které se nám líbily a nechali jsme vytisknout vždy na jednu stránku na zkoušku. Pak už jsem si jenom vybrala, co vypadá nejlépe a nechala opět v copy centru vytisknout vše najednou. Domacího tisku na tyhle jsem se u těch tvrdších papírů bála (my jsme vybrali vysokou gramáž) a papíry jsem koupila rovnou tam na kusy. Na netu mě vadilo, že ten papír nevidíš (barva, tloušťka, struktura může být odlišná od obrázku) a mám takový dojem, že se objednával po balíkách. Mě se na jednu A4 vešla 4 oznámení a cena jedné A4 byla 3 Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?