Dilema - svatební oznámení

Profilova fotka
Holky, prosím poraďte padlo mi do oka červeno-bílé se stromem a textem pak ale i s levandulí, jednoduché fialkovo-bílé bez textu a teď nevím které. https://www.google.cz/search?q=ozn%C3... https://www.google.cz/search?tbm=isch... díky moc za rady
Odpovědět
Mě se víc líbí to červené,ale co člověk to názor
Odpovědět
100 lidí 100 chutí, důležité je, co se líbí vám. A přiznám se, že já obdržená oznámení po datu svatby hážu do koše a je mi úplně jedno, jestli je na nich jednorožec nebo kastrol ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my treba budeme mit oznameni, ktere bude i barevne ladit se stylem svatby😊 tak zalezi, zda to chces ladit a ktere by se ti popripade hodilo😊
Odpovědět
Profilova fotka
Čerenobílá kombinace z naší dílny.
Odpovědět
@alenasimona Takhle ostrá červená mi přijde agresivní (i když foto může zkreslovat), u druhého oznámení se mi zase zdá, že na tom "dřevěném podkladu" zaniká text. Omlouvám se, nesnážím se hledat chyby za každou cenu, je to jen můj dojem z těchto 2 nabízených možností.
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad které je odbržděné? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii zatím jsme na začátku podle oznámení bude zbytech svatby v těch barvách co zvolíme
Odpovědět
@alenasimona pani psala obdržené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@alenasimona prosím, čti pozorněji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad omlouvám se
Odpovědět
Profilova fotka
@iveete Jedná se o naše oznámení. U oznámení s levandulí standardně text podstínováváme bílou, aby byl text vždy čitelný a nezanikal na pozadí. Míra podstínování závisí na konkrétních požadavcích nevěsty a ženicha. Text je velmi dobře čitelný i tak, jak ho vidíte na obrázku, když máte oznámení v ruce. :-) Oznámení s červeným stromem je středně červené (srdíčka jsou kombinována ve více odstínech červené). Zatím jsme se naživo nesetkali s tím, že by se někomu zdálo oznámení příliš agresivní. Samozřejmě je třeba počítat s tím, že červená barva patří k výraznějším a nesmí se to s ní proto přehnat a je lépe se vyhnout celočerveným variantám oznámení a masivním červeným plochám, které k sobě přitahují výlučnou pozornost na úkor textu... Pro lepší rozhodování je možné se u nás zastavit na prohlídku katalogů nebo si nechat zaslat vzorky. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Už máme vybrané jiné, děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste si náš on-line editor: www.vyhodnytisk.cz https://www.youtube.com/watch?v=eZVxy... Můžete si zde zdarma a jednoduše navrhnout svatební tiskoviny, dle Vaší představy i do červena :)
Odpovědět
Profilova fotka
Již máme vybrané, děkujeme
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?