Dá se ručně vyrobit vyražený vzor na svatebním oznámení?

Profilova fotka
Ahoj holky, které máte zkušensti s vlastní výrobou oznámení, víte jak se dá vyrobit ten vyražený vzor nahore? a kde se dají sehnat perletové papíry? díky moc za všechny rady, ohledně výroby, chtěla bych to zkusit sama ale nevím jak začít :-D Pája :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že nejlevněji Vás vyjde takovéto předtištěné. Ražba podle mých zkušeností doma udělat nejde, perleťové papíry se sehnat dají, buď ve výtvarných potřebách nebo v tiskárně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja doporucuji na vyrobu tuto "kabelku" http://www.scrapujeme.cz/pranicka-vis.... Venuji se vyrobe pranicek a timto vzor udelate raz dva.. pro ukazku prikladam pranicko, na kterem je toto pouzito :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leviska Diky moc za radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Ještě prodávají takovej scrapovací váleček a ten stojí kolem 2 stovek... já ho požívala na jmenovky a ne menu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já si oznámení taky dělala sama. Koupila jsem si BIG SHOT a k tomu různé embosovací kapsy. Stál 2000Kč, ale já ho zase využiju - učím, takže pokud chceš pouze oznámení, je zbytečné si strojek kupovat. Docela drahá záležitost. Ale už jak tady psala joyfulgirl, dá se koupit scrapovací váleček. Nebo i ta levnější varianta stroječku.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím! Metalické nebo jak Vy uvádíte, perleťové papíry, máme v nabídce na Praze 5. Případně Vám můžeme nabídnout i další komponenty k výrobě svatebního oznámení včetně malých papírů s ražbou. Vše si můžete přijít nezávazně prohlédnout a jelikož jsme výrobci oznámení, můžeme Vám ukázat i hotová oznámení na těchto papírech. Pro domácí výrobu svatebních oznámení případně existují i embosovací stroječky, které se však v ČR velmi špatně shánějí a je otázkou, jestli se Vám takový stroječek vyplatí finančně, jelikož ty kvalitnější pro celoplošný vzor jsou od 500Kč až v řádu několika tisíců. Vzhledem k plastové kvalitě u těch cenově dostupnějších mají tyto strojky omezenou životnost. Koupi embosovacího strojku bych na Vašem místě zvažovala spíše v případě, kdy ho hodláte používat opakovaně a investovala bych do lepšího, kvalitnějšího modelu. ;-) Pokud chcete embosování výlučně na Vaše svatební oznámení, spíše bych hledala naembosovaný papír nebo někoho, kdo Vám papír za rozumnou cenu naembosuje svým strojkem nebo prodá papír s ražbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@tmagda díky, ale spočítala jsem to a objednání mě nakonec vyjde levnějc a bez práce :-) takže výrobu jsem vzdala a budu jen dál odivovat ty který to zvládli sami :-D
Odpovědět
Profilova fotka
na tyto reliéfy se používá Big shot nebo Sizzix, ale pokud je již nikdy nevyužijete, nevyplatí se Vám to, jsou poměrně drahé. pokud jej vyzadujete pouze a svatební výrobu, vyplatí se vám si papíry objednat již předtištěné. Nebo pokud bude někdo kdo má tyto přístroje tak laskavý a vyrazí vám je. nejdou zde formáty A4, pouze max.fotmát A6
Odpovědět
Profilova fotka
nebo jeste me napadlo - na fler.cz nekterí prodejci nabizeji jiz "vyrazene" papiry, tak se treba mrknou tam a domluvit se, jestli by vam neudelali v jednom vzoru a jedne barve..
Odpovědět
@xppx Já jsem si zrovna ten strojek objednala, tak až mi přijde, můžu Ti sdělit zkušenosti, popř. pokud budu mít vzor, který by se Ti líbil a pošleš mi Tebou vybrané papíry, klidně Ti to udělám..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?