Dá se někde nechat nakreslit motiv na svatební oznámení?

Ahoj, chtěla bych si nechat nakreslit svatební oznámení, nemáte někdo zkušenost s nějakou firmou, která by takové požadavky realizovala? Mám představu, jak by mělo vypadat, leč nulový výtvarný talent... Předem moc děkuji za pomoc ;-) .
Odpovědět
Ahojky, zkus si do vyhledavače zadat Galerie u Králíků - jsou i na Fler. ;-) Ale uvidíš, jestli se ti tento styl bude líbit....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo výrobci a děláme svatební oznámení i přímo na míru, takže stačí se mrknout u nás na web a kdyby se Vám něco líbilo, ale chtěli jste třeba změnit nějaké věci, tak je to možné. Mrkněte u nás do podpisu, ale jinak děláme i na míru opravdu podle Vašeho přání. Přidávám i nějaké ukázky našich oznámení.
Odpovědět
Oznámení na míru podle představy dnes dělá plno výrobců svatebních oznámení, takže myslím nebude problém někoho sehnat. Třeba tady je možnost nakreslení svatebního místa, tak si můžeš prohlédnout obrázky pro inspiraci tady: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?.... Nebo někoho zkusit na Fleru, tam je plno talentů, co kreslí a malují... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, nam delali - kreslili - oznameni podle nasi fotografie, jmenuji se obrazovice. Byli jsme moc spokojeni;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?