Co všechno do obálky se svatebním oznámením ...

Profilova fotka
Prosím o radu ... co všechno je v obálce se svatebním oznámení? Samozřejmě svatební oznámení, těm co budou na obědě tak pozvánku ke svatebnímu stolu. Pak tam chceme i kartičku, že nechceme dary, ale peníze a pak řeším jak dát vědět těm co nebudou na obědě, že mají přijít večer. Jde mi o to, že mi přijde moc mít v obálce oznámení, kartičku ke svatebnímu stolu a pak ještě kartičku o darech ... a další je to jak pozvat ty lidi na večer. Webovky asi nestíhám a né všichni by se mi na ně asi podívali. Prosím tedy jakoukoliv radu či zkušenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem řešila to stejné a říkala jsem si, že to udělám tak, že si udělám časový harmonogram, k obědu připíšu něco jako oběd s nejbližší rodinou a svědky a pak k času, kdy bude raut připíšu raut s přáteli tak něco. Úplně přesné znění ještě nevím. :-) Tak nevím jestli Ti tato "rada" nějak pomůže. :-)
Odpovědět
Já budu dávat pozvánku ke stolu, kartičku se žádostí o finanční dary a asi i kartičku pro potvrzení účasti, o té ještě přemýšlím. Všechny ty kartičky budu dávat do kapsy v oznámení, takže to bude hezky skompletované. Co se týká těch, co mají přijít až večer, tak bych dala kartičku ve smyslu "Pozvánka na svatební party, od 17 hodin" například, nebo něco na ten způsob, místo pozvánky ke stolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme též dávat svatební oznámení. Ke svatebnímu oznámení dáme kartičku(y). Na oznámení budeme mít napsáno, že upřednostňujeme finanční dary, takže tato kartička odpadá. Kdo je pozván na oběd, bude mít v obálce: oznámení + kartičku s pozvánkou ke svatebnímu stolu + kartičku s pozvánkou na večerní party. Kdo není zván na oběd, ten bude mít: oznámení + pozvánku na večerní party... :) ;-)
Odpovědět
To se dělá tak, že se vytisknou dvě různé pozvánky ke stolu. Jedna klasická - jste srdečně zváni ke svatebnímu stolu a druhá - jste srdečně zváni na odpolední svatební raut od ... hodin, tama a tam. Klidně i text. Pokud si lámete hlavu nad vhodným svatebním darem, tak vězte, že nás potěší jakýkoli finanční obnos do naší již vybavené domácnosti :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?