Co si o tom myslíte - oznámení

Profilova fotka
Ahoj holky, původně jsme to měli vymyšlené jinak, ale bohužel fotky nevyšly a pan fotograf fotil více pracovní postup pečení housek, než nás :D (budeme Pekařovi a chtěli jsme romantické fotky u pečení housek) a nyní jsme byli na předsvatebním focení s naším svatebním fotografem, tak nás napadlo, že uděláme oznámení z těchto fotek. Ale řekněte mi, co si o tom myslíte. Dělala jsem to celé sama, nejsem grafik :D Není to moc blbý, až moc osobní? Měl jste někdo oznámení s vaší fotkou? A jak na to reagovali svatebčané? Do mě s konstruktivní kritikou! :D Ale berte v potaz, že fakt nejsem grafik :D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
a mně se to moc líbí :-) jsi šikovná, je to originální a jen Vaše... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Původní originálnější představa, ale tohle je jediná společná fotka a jak mám tu mouku v obličeji, tak se strašně šklebím :D Mrzí mě, že to fotograf špatně pochopil...chtěli jsme něco jiného, přikládám fotky :D A vlastně nevím, proč jsem mu to při tom focení neřekla...asi jsem věřila, že to bude dobré :D
Odpovědět
Profilova fotka
takk jako bacha, mne se daleko vic libi to s tou moukou, dyt je to supeeeeer. Vesely, jiny a o Vas presne. Hlasuju pro mouku :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko :D Já mám právě strašný dilema :D Přítel je pro to 'novější' a já fakt nevím :(
Odpovědět
Joo, taky hlasuju pro "pekařské oznámení" :-D je to originální a moc hezké... Ty zamilované fotky jsou taky pěkné, ale to má většina lidí, druhé je určitě nápaditější a právě se mi tam líbí, jak je to uvolněné a jak se smějete - rozhodně lepší než ten strojený vzor co jsi přiložila, že z toho původně měl vyjít. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se tedy ta první verze líbí moc. Originální a má to šmrnc :)
Odpovědět
To pekařské je super! Taky bych do něj šla :-) U toho textu by asi měly být předložky vždy na dalším řádku se slovem, ale je to jen detail, mě to nepohoršuje, nejsem češtinář :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita jejda, no já jsem šikula :D Stydím se a předělám :D
Odpovědět
Mně se teda taky líbí víc to s těmi houskami, je opravdu skvělé! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A netvářím se tam blbě? :D ..nebo tohle nám udělal fotograf
Odpovědět
@kockakacka me se tedy take moc libi to s pecenim a houskami :) skoda mozna jen ze nevesta nema nejakou peknou zasterku, abyste nebyli jen v dzinach ale jinak se mi to moc libi- je to fakt originalni :)
Odpovědět
První je nádherné, ale druhé je tou originalitou snad ještě krásnější! :-) Takže já bych šla do toho ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
V pohodě, mě to jen padlo do oka, jinak jsem to nechtěla zpochybňovat.. :-) Co se týká toho šklebení, mě to přijde takové uvolněné, prostě momentka, vůbec mi to nepřijde blbé...Ale chápu, že člověk sám sebe vnímá jinak na fotkách než okolí :-) Kdybych dostala to první oznámení, tak si řeknu, krásné, sluší jim to. Kdybych dostala to druhé, tak si řeknu, jo super, to je pecka, to vymysleli skvěle ;-)
Odpovědět
Já jsem pro "pečící" oznámení. Obojí je krásné, ale jak už bylo řečeno..romantické fotky má skoro každý, tohle je super originální. Já bych neváhala ;-)
Odpovědět
tak za mne naprosto jasné...určitě to s houskama a moukou....jasně, to prví je hezčí - ale vlastně nudná romantika, to má každý ...a navíc takové "nahrané"....na druhé jste to prostě vy ne? já jsem pro originalitu.....
Odpovědět
Rozhodne pekarske, originalni, uzasne, skvele ;).. a vubec se tam nesklebite :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlasuju pro pekarske, tohle je zaruceny original s napadem.... vubec bych neresila, ze by ti to tam nesluselo, neni to pravda;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já souhlasím alyss2 . To první je romantické, ale hlavně poměrně jarní. Fotky krásné, ale vyvolává to ve mě pocit spíš májové svatby než letní. Rozhodně podporuji originalitu druhého návrhu a myslím, že kladný ohlas výše je evidentní. Jděte do toho, ať pak nelitujete :-) Co se týká grafiky, tak malinká poznámka: mě by se více líbilo, kdyby znak & byl mezi jmény. A samozřejmě ty předložky, ale to už víte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za me take pekarske. Uz budu jen opakovat, co je vyse napsane...prvni krasne, romanticke. Ale druhe super, bozi, originalni. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ale mně se víc líbí ty pekařské s houskama :-) -Je to pecka :-)
Odpovědět
Tak ty pekarske jsou naprosto parada! Originalni a vtipne a pritom vubec ne kycovite. Ty romanticke radobyzamilovane na paloucku u lesa ma skoro kazdy. Z te vasi pekarske vyzaruje laska a pohoda taky, ale tak nejak jinak, vic uprimne :-)
Odpovědět
@kockakacka také se mi více líbí to pekařské :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také se mi víc líbí pekařské...
Odpovědět
Mně se taky moc líbí pekařské oznámení tebou vyrobené, vypadá to jako mnohem víc profi práce než to, co vytvořil fotograf, to se mi popravdě moc nezdá, je to dost chaotické a ten font dost zavádějící.
Odpovědět
pekařské
Odpovědět
Rozhodně to pekařské! Je to super! A moc se mi i líbí i ta pozvánka k tabuli. Bylo by pak bezva, kdyby to bylo bráno doslovně a na hostině byste fakt měli i tyhle vámi upečené housky, to by byla pecka :) Jinak k tomu prvnímu oznámení, jak už tu bylo řečeno, je to hezké, romantické, ale prostě neoriginální.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezké ! :)
Odpovědět
To první je takové sofistikované, romantické, ale to druhé s tím pečením je osobnější a mně se tím pádem líbí mnohem víc. To první může mít kdokoli, ale to s těmi houskami jen vy. ;-) Já bych šla do osobnějších!!
Odpovědět
Profilova fotka
@atekram42 my je původně chtěli rozdávat místo koláčků k oznámení :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se líbí obě, tvoje - z předsvatebního focení je takové romantické - to druhé - houskové, je takové originální a jste to vy, mne se líbí. Asi bych šla do toho druhého a je moc pěkné i pozvání ke stolu a zbytek.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?