Co napsat na oznamko, kde mám fotku našich dvou dětí?

poradíte někdo?chtěla bych oznamko z fotky našich dětí a nevím jak to tam napsat aby to jako oznamovali oni.kdyby jste někdo měl i náhled takovýho oznamka tak budu ráda.dík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my uz to máme hotové a mám vlevo nahore malou fotečku dcery kulatou a u toho napsané : moje maminka Lucie ..... pod tím je a a napravo je :muj tatinek petr .... u toho je fotečka malá našeho syna se rozhodli vstoupit do svazku manzelského ...... taky sem brala inspiraci z netu a nakonec vyhrala inspirace od kamaradky taky to tak měla právě.
Odpovědět
Profilova fotka
no jednoduše posílám foto.
Odpovědět
@lucekrestak krásný.a dělala jsi si to sama?
Odpovědět
Profilova fotka
jo já sem si to ve wordu udělala sama ty fotky a ty psímena všechny ale neuměla jsem to ozdobit tak to mi pak muj tatka dozdobil..tady to je jeden z navrhu my budeme mit do oranzova barvu a ty pruhy tam nebudou...ale mam z toho radost ze to bylo tak jednoduše a rychle hotové...a ted akorát resím na jaký papír to vytisknotu na fotopapíre to vypadá sice taky hezky ale chci aby to nebylo tak moc obyčejný tak jsem koupila ještě na zkoušku bílý papír s vytlačovaným vzorem a stríbrný papír a jetě sháním nějaké ozdobné a zkusíme na kterým to bude nejlepší.
Odpovědět
Tak jsem se dala do tvoření oznamka na fotolabu. |Mám tam fotku našich dětí a na hoře napsáno Nemusíte se už ptát, kdy se konečně budou brát... My, Amálka a Patriček (přijmení), si dovolujeme oznámit, že naši rodiče Romana a Libor se budou brát dne 2.srpna 2014 v fotbalovém hřišti v .....! Mrkni se tam, je to v sadě po 10ks a jedno nevyjde ani do 10kč i s obálkou. A mají tam moc motivů. jsem z toho nadšená :-)
Odpovědět
pošeptám ti překvapení, bude velká sláva, tatínek se v srpnu žení a maminka vdává ;-)
Odpovědět
my jsme měli: "Já, Kristýnka oznamenuji, že moje maminka s tatínkem stvrdí svou lásku prstýnkem. Stane se tak... tehdy a tehdy tam a tam." Na oznámení byla fotka dcery, která troubila do trubky.
Odpovědět
brouzdáním mezi fotkama nevěst tady na beremku jsem narazila na tohle http://www.beremese.cz/blog/jenyy/alb...
Odpovědět
já viděla oznámení s nádhernou holčičkou na přední stránce a bylo tam moje maminka si bere mého tatínka a bylo to úplně sladké :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?