Co mám teď zařídit? :)

Ahoj holky potřebuji malinko poradit :) svatba bude 1.8.2015 mám již zamluveno místo obřadu, místo oběda i místo večerní hositny. Taky už mám vše domluvené s kadeřnicí, kosmetičkou , mám fotografa, mám servírky domluvené na večer . ted ale nevím mám trochu paniku , nevím co ted na pozvánky a vše ostatní se mi ted zdá ještě brzo, na šaty taky jelikož do nich hubnu a ne málo tak je chci shánt až do nich budu mít postavu :)ale zase mám strach že když to ted všechno odložím pak se z toho zblázním . co bych měla ted dělat ? :)
Odpovědět
Podle mě máš i na pozvánky spoustu času. Máš na všechno spoustu času. Spíš jsi hodně napřed :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to už toho máš hodně. ;-) My bychom chtěli svatbu 5.9.2015 a ještě nemáme domluvené nic. Teprve se rozhlížím co a jak a co vše vlastně zařídit. ;-)
Odpovědět
@veronika87s Tenhle pocit jsem mela pred rokem taky :-) jsem vlastne celych 8 mesicu zila jen svatbou :-) To hlavni kde je nutne mit zarezervovane misto/termin mas, tak ted si uzivej vyber svatebniho oznameni,textu na oznameni,hudby k obradu,boty,saty,doplnky,dekorace na auto,atd. Je toho hromada :-) a kdyz uz si budes vybirat ted,tak budes mit dost casu na to vybrat si to nejlepsi. Treba ja shanela svoji vysnenou korunku do vlasu tri mesice,ne vzdycky zrovna sezenes to,co chces. Takze v klidu vybirej,postupne nakupuj,pak budes tesne pred svatbou stastna ze mas vsechno nachystany s predstihem.
Odpovědět
Profilova fotka
a co příprava na samotné manželství?
Odpovědět
Profilova fotka
máme svatbu v dubnu a šaty ještě nemám takže jsi opravdu napřed :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na všechno máte opravdu ještě hodně času, ale mrknout se a mít nějakou představu neuškodí. :) Proto bych Vám chtěl představit naši firmu. Jsme firma Goldpress a sídlíme v Brně, ale samozřejmě rozesíláme po celé ČR i SR (případně i jinam). Jsme přímo český výrobce a všechny výrobky vznikají přímo u nás ve firmě. Nejedná se tedy o žádný pochybný dovoz, který během pár dnů změní barvu a nebo výrobek vypadá jinak, než na obrázku. Jsme na trhu již od roku 1996 a můžete se přesvědčit o naší kvalitě i z referencí od ostatních nevěst. Mezi hlavní výhody patří i to, že dokážeme zhotovit každé Vaše přání a nebo upravit naše oznámení podle Vaší fantazie (vložit Vaši fotku, změnit barvy podle svatby, atd..). Za podívání nic nedáte a pokud si některé oznámení vyberete, tak Vám pošleme domů vzorek zdarma, abyste se přesvědčila o kvalitě. :) Přeji krásný den a přidávám pár ukázek
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart který Vám vše rozloží časově a pomůže Vám s naplánováním, kdy co máte vyřídit atd. Více na mém webu
Odpovědět
já mám svatbu 24.7. v prosinci jsem konečně domluvila kameru, fotografa a hudbu...to bylo něco, co mě celkem strašilo, protože tyhle věci se musí zamluvit fakt hodně dopředu, naštěstí máme páteční svatbu, tak ty termíny nejsou tak nabité jak v sobotu..jinak místo svatby (vše máme naštěstí na jednom místě) a matriku..a tím končím..říkala jsem své kadeřnici i druhé, co je vizážistka a jakože o tom ví, ale myslím, že ani neví termín :-D na to je podle mě čas..květiny mi bude řešit kamarád, tomu se mám ozvat v únoru...šaty si chci nechat ušít, takže v tomhle jsem v klidu, že nemusím hledat a můžu si v podstatě vybrat co chci přímo na sebe, takže tím mi asi odpadá velký stres...pozvánky, ty začnu řešit asi v březnu...a na pozvánky chceme asi takovou tu jednoduchou klasiku "Máme se rádi a tak se bereme..." a zbytek jako boty, dekorace, koláče apod., to jsou pro mě už úplné kravinky a zatím se jima nechci vůbec zabývat..
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně klid, máte spoustu času...my máme svatbu v polovině května a přestože zasnoubení jsme od už března, tak máme pouze místo obřadu/hostiny a rautu/ubytování; DJ, fotografa a vizážistku...prstýnky a oznámení jsme začali řešit po vánocích, šaty začala švadlena šit teprve asi týden zpátky, po večerech občas řešíme dekorace a jaké určitě chceme, aby zazněly písničky. Detaily typu květiny (pro mě je to detail, protože dle mě téměř jakákoli výzdoba z živých květin je pěkná, někdo na tom možná staví svatbu), zasedací pořádek, kadeřnice (pro mě též detail, když tak mě učeše kamarádka) se budou řešit až v dubnu. Vzhledem k tomu, že současně řešíme koupi pozemku, projekt na výstavbu domu a zařízení hypotéky, tak se chci věnovat všemu tak akorát a užít si to, ne se tím stresovat - takže razím heslo pomaloučku se tomu věnovat, aby to odsýpalo, ale nic nehrotit. (Negativní příklad z mého okolí - známá rok a čtvrt tak usilovně plánovala svatbu, že neměla vůbec čas na snoubence, protože když on se chtěl koukat na film/jet na výlet/ atd, tak odpovědí bylo, že je děsnej, protože jí s ničím nepomáhá a že musí projít dalších x webových stránek s dekoratérským zbožím či něčím dalším, že šel veškerý partnerský život stranou a svatba se odkládala, protože nakonec pro ní bylo důležitější, jaká bude svatba než koho si bere.)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?