Čím vhodně doplnit toto svatební oznámení?

Ahoj, mám vytvořené toto oznámení (zatím nevytištěné) a přemýšlím, čím ho vhodně doplnit, aby nebylo příliš jednoduché. Vzhledem k těm autům (která tam přítel prostě musel mít a dalo mi dost práce je tam nějak zakomponovat :-D ) tam nemůžu prásknout nějaké mašličky, kytičky a podobně, to by se hodně bilo... Můj původní záměr byla pouze barevná čtvrtka (v barvě písma), kterou by se to pouze podlepilo, ale bohužel v této a ani podobné barvě se mi papír nepodařilo sehnat, přitom spoustu ostatních věcí jako ubrousky a organzy ano :-/ Napadá vás, čím by se to dalo doplnit? Nějaký proužek, přilepit na to mašličku ze stužky (ta sehnatelná je) nebo to nechat být... :-/ už bych to ráda poslala do tisku, ale nevíme si s tím vůbec rady :-( Ještě připomínám, že oznámení bude tištěno na čistě bílý jemně strukturovaný papír (struktura podobná malířskému plátnu). Děkuji za jakékoliv nápady a připomínky :-)
Odpovědět
Já bych to možná nechala i tak. Zkoušela sis to jednou zkusmo vytisknout? Ta struktura papíru pak taky udělá svoje. Případně dát Vaše jména do třech řádků pod sebou, tvoje, &, přítelovo. Ale asi by se pak muselo o trošku zmenšit písmo.
Odpovědět
Profilova fotka
A jaké budete mít další barvy svatby? Já jsem si např. oznámení podlepovala stříbrným kartonem. A nebo co tohle? http://tulenik.cz/index.php?main_page.... Jen aby to nebylo moc slabé.
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo překrýt pauzovacím papírem a jen svázat mašličkou v té meruňkové barvě. http://svatebnioznameni.japosbrno.cz/...
Odpovědět
@parcelads zatím jsem to nezkoušela přesně na ten papír, ono by to třeba stačilo, kdyžtak něco přidat by se tam při nejhorším dalo @leg barvu svatby budeme mít právě jen lososovou + bílá a zas už tam nemůžu mít kvůli tomu obrázku aut nic složitýho, aby se to netřískalo :-/ leda ten pauzák ten mě taky napadl :) asi si jich nechám zatím vytisknout víc a zkusím různé varianty...ale štve mě, že ten papír v té barvě nemůžu sehnat. Nechala jsem si teď poslat ještě nějaké vzorky z ospapu, tak uvidím, co přijde :-)
Odpovědět
@aakashaa a co třeba ta auta svatebně dozdobit? Třeba jim přidat plechovky na šňůře, jak to bývá ve filmech. Sice to není přímo u nás tak zvykem, ale mohlo by to pozvánku oživit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aakashaa na ten papír se ještě podivej na eshop obchudku Davona. Da se tam seh at skoro cokoliv a odstinu maji nepreberne množství. . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aakashaa http://www.davona.cz/barevny-papir-a4... http://www.davona.cz/barevny-papir-a4...
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by se hodily třeba stopy pneumatik v barvě autíček :-)
Odpovědět
já bych auto a tvoje jméno udělala červené a tiskla bych to na lehce krémový papír....prostě bych přidala na barevnosti! Je to je krémová a černá na bílém papíru. Rámeček bych taky nedával, ale líbil se mi nápad s průsvitným krycím papírem přidělaný mašličkou - nebyla by ozdobná, ale funkční.
Odpovědět
@aakashaa Teda, mate uplne stejne ,,motto,, My take chceme na spolecnou cestu zivotem se vydaji, jsme oba motorkari, autaci i kolobrndaci. :-) Jinak se mi to libi tak jak to je. :-)
Odpovědět
@roozenka no mě se to tak nějak k nám hodilo :-) přítel je blázen do aut, pořád se v něčem vrtá a momentálně i v našem svatebním :-D
Odpovědět
@aakashaa Tak to jsme na tom podobne schlapama, teda ten muj ma zase ruce furt v motorkach. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@kockamita no původně jsem krémový papír nechtěla, ale asi to tak dopadne a docela mě zaujal tento papír http://www.davona.cz/texturovany-papi... (děkuji @kamelie123 za tip :)), že bych ho tedy nakonec dala jako podklad. Přítelovi se to s tím pauzákem moc nelíbí, tak ho nebudu dráždit, i když mě by to nevadilo :-D
Odpovědět
a nechtělo by to něco trošku svatebního...jako třeba prstýnky třeba pod jmény nebo někde v rohu?! Něco tomu chybí :-|
Odpovědět
@aakashaa já zas původně chtěla nějaký krémový a strukturovaný, ale nakonec jsme na něm měli fotku...podobnou tématiku, jen ne auto, ale seděli jsme na starém kole .....a tak vyšel nejlépe hladký bílý papír a nakonec jsme to měli jen podélně přeložené
Odpovědět
@aakashaa Ahoj, mě se to moc líbí, já bych to nechala tak. Je to krásné, čisté a ten motiv je pěkný a originální :-) Některá oznámení jsou hrozně přeplácaná. Tohle je fakt krásné, prstýnky, kudrlinky a mašličky bych tam nedávala. Maximálně to podlepit tím lososovým papírem jak píšeš, ale víc bych tam asi nedávala. My taky budeme mít jen jednoduchou bílou kartičku s nalepenou fotkou a hnědými jmény a daty, žádné ozdoby tam nechceme, líbí se mi čistá a elegantní oznámení. Takovéto, že tam někdo naplácá prstýnky, motýlky, kudrlinky a andělíčky dohromady, aby to bylo co nejvíc svatební se mi nelíbí.. To vaše je fakt krásné :-)
Odpovědět
@wallflower Děkuji :) my jsme právě razantně proti prstýnkům, motýlkům, mašličkám, holubičkám atd., to bych asi nerozdejchala :-D sice tchyně těžce nesla, že tam nemáme žádnej romantickej srdceryvnej veršík, ale tohle nás vystihuje mnohem víc :-) už jsem se rozhodla, že to podlepím tím papírem, tak jak jsem původně zamýšlela a písmo barevně přizpůsobím, bude to z každé strany ani ne 0,5 cm okraj. Vůbec jsem nedoufala, že něco v podobném odstínu seženu :) Mám z toho radost. Hlavně teda doufám, že vyjde to, že přesně ta auta, která máme na oznámení budeme mít i v reálu :-D
Odpovědět
@aakashaa Je to vážně super oznámení :-) Jsi moc šikovná! Budu držet pěsti :-)
Odpovědět
@wallflower moc děkuji, taky z toho máme radost :-) takže už jen vytisknout, dotvořit a pustit se do dalších věcí :-D Tobě taky hodně štěstí, a ať se svatba vydaří tak, jak si přeješ ;-) do září to už taky máte za pár :-)
Odpovědět
@aakashaa Moc děkuju, jsi moc hodná! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?