Chci svatební oznámení s dětmi a vtipný text. Poraďte

Profilova fotka
Holky vůbec nemůžu najít a ani nevím jak to vymyslet..Chtěla bych svatební oznámení- foto dětí a ňáký vtipný text..poraďte... x-) ;-) :-)
Odpovědět
Peti my jsme měli oznamko, které bylo jakoby od naší malé, mrkni ke mě do alba ;-)
Odpovědět
Ahojky mi jsme měli to samé oznámení akorád bez fotky naší malé
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahojky také přemýšlím jak napsat oznámení s dětmi.
Odpovědět
Profilova fotka
Přemýšlíme jak napsat oznámení aby to bylo že to oznamují děti.a asi aby tam bylo maminka s tatínkem se budou konečně brát.děkuji za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@quina Text viz přiložený obrázek.
Odpovědět
viděla jsem i "Mám tu pro vás velké čtení, mamka se vdává a taťka žení" a pod tím už jen údaje jako kde, kdy v kolik atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme taky tak chtěli, ale po všech oznamuji...že maminka s tatínkem...jsem se naštvala, že to nechci. A vymýšleli jsme a vymýšleli, až se vykrystalizovala fotka naší malé (1 rok), jak napřahuje ruku se srdíčkem (ona je cernobílá, srdce rudé) a pod to místo motta: "Jedno srdce, tři životy." je to naše, výštižné. A oznámení klasicky jako od "dospěláka". Ale přála jsem si foto a něco od prcka a mám to tam :-) Hodně štěstí!
Odpovědět
Já viděla jedno a tam bylo: Já .... (jméno děťátka) oznamuji světu, jednu krásnou prostou větu, že maminka s mým tatínkem, spojí lásku prstýnkem.....Asi toho také využiji na svatební oznámení.....moc se mi to líbilo.. ;-)
Odpovědět
My na básničky moc nejsme tak jsme si to vymyseli sami. Na vrchní stránce je obrázek od naší pětileté - my dva ve svatebním - a nápis máma a táta se budou brát! A vevnitř pak - jména dětí - s radostí oznamují svatbu svých rodičů. Jednoduché a výstižné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, motiv pro inspiraci a text se dá přizpůsobit dle požadavků
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Trochu obnovuji diskuzi ;-) Má někdo také oznámení, kde byla použita nějaká básnička nebo text, kde je/jsou potomci? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petrahvezda moc hezký nápad, ale jen jestli bych Ti mohla poradit mnoho z těch oznámení, kde je dítě na fotečce v kolečku působí na mě spíše jako "smuteční oznámení", než jako šťastná událost...viděla jsem opravdu kousky 😢😱Mě tyhle oznámení baví, když mají vtip a příběh....nevím jak máš staré děti ...
Odpovědět
Článek se načítá
@blakube To ja jsem obnovila diskuzi ;-) Ted je nasi male 8 mesicu. Urcite chci neco mileho, veseleho :-) Vlozim sem, co se mne zatim libilo nejvice ;-)
Odpovědět
@blakube
Odpovědět
Profilova fotka
@jamaicaverca jé...tak to je miloučké 😘krásné
Odpovědět
@blakube Tak děkuji, už jsme se nechali všichni od této paní vyfotit, líbí se mně totiž nejvíce z toho, co jsem viděla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamaicaverca mohu prosím vědět kde vyrábějí takovéhle krásne? Moc dekuji
Odpovědět
@miskaatomas je to Breclav www.photoagnes.cz Pani je uzasna, jezdi za ni i z velkych dalek ;-) My jsme si nechali presne v romto designu zpracovat oznameni a i se nechali vyfotit :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@jamei Tak to je suprove :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte do našeho editoru je tam spousta nápadů, svatebních textů a další inspirace. https://www.vyhodnytisk.cz/svatebni-t... Krátký návod - https://youtu.be/ggt43iMaBko
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?