Cestovatelské svatební oznámení - prosím o pomoc s textem

Profilova fotka
Holky, moc Vás prosím, máte nějaký nápad, co vkusně (klidně s lehkým humorem) napsat do cestovatelského svatebního oznámení? Nejsem v tomto ohledu žádný kreativec a napadá mě snad jen "Přijďte s námi oslavit naši společnou cestu životem", ale přijde mi to takové nudné a bez nápadu... =-) Moc se mi líbí citát od Konfucia: "Ať jdeš kamkoli, jdi celým svým srdcem.", ale nevím, zda se to vůbec hodí a jestli by to lidi vůbec pochopili... Předem moc děkuju za každý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba něco ve smyslu odletu do destinace jménem společný život či něco v tom smyslu :-)?
Odpovědět
@sierral "Ta nejdelší a nejkrásnější cesta začíná pouhým krokem - my se rozhodli tento krok učinit společně" nebo něco podobného... "Naše životní cesty se dne .... spojí jen v jednu společnou. Přijďte s námi oslavit ..."
Odpovědět
"Společně vykročíme na největší a nejdobrodružnější cestu našeho života" "Cesta je cíl. Láska je prostředek. My jsme ...nevím:D " "Jdi s tím, kdo tě má rád:D" "Nemáme mapu, neznáme cestu..ale společně se nikdy neztratíme" a dneska mi to už nemyslí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Africké přísloví: "Ti co chtějí jít rychle, jdou sami. Ti co chtějí dojít nejdále, jdou společně." Design by mohl být třeba ve stylu palubní vstupenky, akorát místo brány a času nástupu tam dát místo a čas oddání... Jméno cestujícího by byla jména vás obou.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem @alassia @alassia @amenophus Moc děkuju!!! Zatím je můj favorit "Nemáme mapu, neznáme cestu..ale společně se nikdy neztratíme" :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?