Canvas d'amore - zkušenosti?

Holky, máte prosím někdo zkušenost s oznámením od Canvas d'amore? Na internetu jsme si od nich vybrali oznámení, v kalkulaci nám pak ale uvedli poplatek, který nikde na webu neuvádí (za změnu textu, to je ale logický, že máme jiný jména než mají ve vzoru)... Navíc mě trochu zaráží, že chtějí zaplatit 75% z ceny dřív než nám pošlou náhled. Nenašla jsem na něm žádné reference, nemáte někdo zkušenost? Jestli jsou solidní, jak rychle dodávají apod. Díky.
Odpovědět
Já mám výbornou zkušenost s Canvas d'amore z prosince 2014. Ano zálohu 75% jsem platila ještě před náhledem, ale vše proběhlo ok a velice rychle (cca 5 prac. dní). 350 Kč je poplatek za změnu písma, ne za změnu textu. Já jsem poplatek zaplatila, neboť na vzoru bylo na mě moc zdobené písmo a já chtěla jednoduché. Za mě tedy spokojenost, mohu doporučit. Jen jedno minus, které mě nemile překvapilo, když jsem vyzvedla vytištěná oznámení - na každé obálce je logo Canvas d'amore:-(
Odpovědět
mně se od nich oznámení líbilo, ale odradila nás právě ta platba předem. Nemám představivost a potřebuji všechno vidět, takže jsem nechtěla riskovat, že by se mi nakonec nelíbilo
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Mám bohužel ještě horší zkušenost. Absolutně nedoporučuji, arogantní jednání, ani se mi tomu nechtělo věřit. Měla jsem sice jejich oznámení, ale stálo mě tolik nervů, že to za to fakt nestálo. Nikdy více!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Také mám velice špatné zkušenosti s touto firmou a určitě nedoporučuji. Na platbu předem si nechte nejdříve vystavit zálohovou fakturu, ať máte nějaké potvrzení v ruce. Úvodní jednání v pohodě, poté ale strašně arogantní přístup. Chtěli jsme vymyslet něco v konceptu naší svatby. Jejich úvodní návrh příšerný. Udělali jsme si tedy vše sami a chtěli jsme po firmě pouze zhotovení, což se ukázalo jako neskutečný problém. Nakonec nám to vytiskli, ale nebylo to hezky přeložené, okraje přesahovali i o půl cm atd.... Závěrem, pokud nechcete jejich předpřipravené návrhy (ty jsou asi ok, nemusí vyvíjet žádnou snahu a kreativnost) a chcete, aby něco "vymysleli", rozhodně nedoporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?