Adresy na oznámení?!

Mužů se zeptat , jaké adresy pisete na oznámení?! Když , už spolu léta žijeme ve spol. domácnosti. Nekdo tvrdí , ze tam odkud bude nevěsta a ženich vychazet ,což jsou adresy našich rodičů. Někdo , zase říká , ze se tam píše tam , kam chcete posílat přání , coz je určitě nase adresa. Jak to mate vy?!? Dik
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme na oznámení adresy.
Odpovědět
Profilova fotka
taky nepíšeme adresy a nejspiše nebudeme mít ani příjmení .... nám se to nelibi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08 No my tam píšeme adresy rodičů - oba tam máme zatím hlášené trvalé bydliště. A to i přes to že už spolu dlouho žijeme - ale přes studia jsme bydleli v pronájmu, a teď po ukončení studií jsme se přestěhovali opět do pronájmu - prozatím, a trvalé bydliště jsme neměnili... to budeme měnit, až budem mít vlastní bydlení. Pokud by to ale bylo tak, že bysme měli už svoje bydlení a trvalé bydliště měli změněno - tak bysme na oznámení určitě dali tu naši společnou adresu (kamarádka to tak měla).
Odpovědět
Já dala adresu tam,kam chci posílat blahopřání. Ale nedala jsem celou adresu,jen město a číslo popisné.
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08 ahoj, my jsme adresu také nakonec nedávali, dali jsme tam stránku svatebního webu, kde už si příbuzní a kamarádi adresu najdou - ono když pak nevíš, kam máš vlastně posílat přání, když se svatby neúčastníš osobně je taky problém. Kamarádi adresu měli, ale byla to adresa jejich původních bydlišť a ani jeden tam už dlouho nebyl a kamarád říkal, že jim to jen působilo potíže, protože jim někteří blázni posílali přání doporučeně a neměli čas jezdit k jeho nebo jejím rodičům. Pokud tedy bydlíte spolu, doporučuji tam uvést adresu, kde bydlíte, alespoň vám to nezpůsobí žádné potíže.
Odpovědět
Profilova fotka
My také nepíšeme adresy na oznámení:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme tam napsali nasi soucasnou spolecnou adresu aby vsichni vedeli kam zaslat blahoprani.
Odpovědět
Profilova fotka
Žijeme spolu a tiež sme mali dilema, ako to spraviť s adresou. Nakoniec sme dali mne ľavý breh Moravy a priateľovi pravý breh Moravy (je z ČR).
Odpovědět
My jsme nakonec adresy nepsali vůbec :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Dlouho jsem nad tím přemýšlela, ale nakonec jsem dala adresy u rodičů, i když už spolu bydlíme 5 let jinde. Říkala jsem si, že ne všichni ví, kde bydlí naši a já chci, abychom vyjížděli od rodičů nevěsty dle tradice..
Odpovědět
Profilova fotka
my sme si nedali žiadne adresy, počítam s tým, že ak chce niekto dať blahoželanie, donesie ho osobne na svadbu a tým, čo budem oznámenie posielať, uvediem na obálku spiatočnú adresu
Odpovědět
Profilova fotka
na oznámení jsme adresu neuváděli, ale napsali jsme ji na obálku, ve kterých jsme předávali, nebo posílali známým a rodině :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Adresy se na oznámení uvádí kvůli tomu, aby Vám měli kam hosté poslat blahopřání, proto je vhodné uvést adresu, kde snoubenci bydlí a vybírají si tak schránku. Někdo uvádí adresu jednu - společnou, někdo dvě, když snoubenci zatím bydlí odděleně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já bydlím v Praze, kde žiji s přítelem, který ale pochází z Moravy. Vzhledem k tomu, že oba Moravu milujeme, tak svatba bude u nich. Takže já budu ubytovaná den předem v penzionu, kde pak bude svatební hostina a tam si pro mě přítel pojede. Takže adresu si nechám na oznámení dát asi tam, kde jsem vyrostla, ale taky nevím.. :(
Odpovědět
Profilova fotka
Kazdy jsme meli jinou adresu,ale zili jsme spolu 7let a posledni 2roky v domecku. Tuto adresu jsme take na oznameni uvadeli,aby vedeli,kam zasilat oznameni. Davali jsme oznameni rodine,pratelum a kamaradum..nikomu cizimu,tak jsme v tom nevideli problem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?