Adresa na svatebni oznameni

Profilova fotka
Ahojky holky, začínám tvořit svatební oznámení a jde nám o to, že na oznámeních bývá vždy pod jménem nevěsty a pod jménem ženicha adresa, jelikož bydlíme spolu, píšeme adresu naši společnou, nebo adresu kde jsme bydleli každý sám. Spíše se ptám proto, že svatební přípravy budou u mých rodičů, proto by mne zajímalo, kam pak popřípadě píšete adresu příprav, aby se tam dostavili. Moc děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my už přes dva roky bydlíme spolu, ale napsali jsme si tam každý bydliště u rodičů, které máme jako trvalé. Záleží na vás, jakou adresu tam chcete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@e_lliska Tak my bychom chtěli spíše naše trvalé bydliště společné spíše nevím jak a kam napíšeme svatebčanům aby přijeli k našim rodičům a jejich adresa protože to je úplně v jiném městě než co bydlíme nyní..
Odpovědět
Profilova fotka
@monickaaa90 Co vím, tak pokud je bydliště společné a je uvedené na oznámení, tak se píše doprostřed - ani pod ženicha, ani pod nevěstu, ale tak nějak mezi ;-)
Odpovědět
My jsme na oznámení naší adresu vůbec nepsali.
Odpovědět
My už taky nějakou dobu bydlíme společně, i když trvalé bydliště máme u rodičů. Ale právě taky na oznámení neplánujeme dávat adresy. Upřímně, ani se mi to nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tam adresu nedáváme.
Odpovědět
Taky adresu neuvádíme, kdo nás zná, ví kde bydlíme a odkud pocházíme :)
Odpovědět
tajtéž jsme adresu neuváděli
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nám to přijde zbytečné, oznámení budeme dávat jen rodině a nejbližším přátelům, kteří budou na svatbě a vědí kde bydlíme, takže je to zbytečné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?