Svatební víkend - střední Čechy a okolí. Máte typ?

Ahoj manželky a nevěstinky, chtěli bychom s budoucím manželem někam na svatební víkend v okolí Prahy, Středních čech apod. :-) Nemáte některá z vás typ na něco fakt romantického, klidně ve městě nebo i v přírodě???? Nechceme jezdit někam moc daleko. Dlouhé cesty si užijeme až pojedeme na svatební cestu :-) Předem všem moc děkuji
Odpovědět
siiimi: Dobrej nápad, taky to teď řešim, Vlastně už jsme dořešila - rezervovali jsme si "romantický balíček pro dva" ve Ctěnicích, což je vlstně Praha Vinoř. Doufám, že nebudem zklamaný, maj to tam teď úplně nově, tak o tom nikdo nic moc neví. A podívat jsme se tam ještě nebyli. Ale zkoušela jsem taky zámek Liblice, z Prahy asi 40km, bohužel na naše datum měli plno, ale podle fotek to tam vypadalo nádherně a i jedna nevěsta si to tu moc pochvalovala. Tak to zkus, třeba budou mít volno...
Odpovědět
jeee děkuji krtku, hned se na to podívám:-) koukala jsem, že se budeš vdávat v Brandýse, já bydlím asi 7km od zámku, je mooooc hezkej:-)dík za typy
Odpovědět
siiimi: Právě ta nevěsta, co si pochvalovala ty Liblice, měla taky obřad v Brandejse, tim mě zaujala ;-) Ale na 11.9. maj plno, nabízeli mi 28.9, ale my to chceme přímo jako svatební noc.
Odpovědět
to je jasny, taky nechceme jet dom, ale užít si rovnou nějakou romantiku :-)milujeme Krumlov, ale je to hrozne daleko, nechceme jet dve hodky v aute :-(
Odpovědět
A kolik do toho chcete investovat? Mě se moc líbí zámek Mcely anebo Loučeň (od Prahy to není až tak daleko), ale hlavně Mcely jsou dost luxus a nocleh vyjde na obou místech na dost peněz. Romantické balíčky mají oba.
Odpovědět
a co třeba Areál Botanika....? tam je to krásný!:) mrkni na jejich web! x-)
Odpovědět
Zkus mrknout na Lázně Zvánovice, nabízejí víkendový relaxační pobyt... to mi přijde fajn :)
Odpovědět
Dobré ranko děvčata, děkuju za fajn typy, vypadá to opravdu krásně. Snad se do té doby nezabijeme kvůli přípravám a vyrazíme po svatbě na nějaké krásné místečko :-)
Odpovědět
zámek Loučeň vypadá velice dobře....piště ještě další typy, já sháním něco luxusního a pěkného na svatební noc v okolí Prahy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
z vlastní zkušenosti můžu doporučit zámek Jemniště, romantika jako blázen, na výběr tři apartmány přímo na nádvoří zámku, královská snídaně do postele, úžasný přístup majitele, pana Sternberga, luxusní servis, byla to nezapomenutelná svatební noc 8-) , ráno procházka zámeckými zahradami, kterou máte také v ceně, dostanete vlastní klíč ;-)
Odpovědět
ahoj simass, děkuju moooc za typ je to tam opravdu úžasné :-) mimochodem máš keasný fotky, moc vám to sluší
Odpovědět
Profilova fotka
siiimi: ahoj jmenovkyně ;-) , děkujuuuu :-D , a Jemniště rozhodně vyzkoušejte, pro nás to bylo naprosto okouzlující a pohádkové, i novomanžílek byl naměkko ;-) ...je to sice dražší, ale stojí to za to!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Acimedaca: ty Mcely jak jsem psala jsou krásné a luxusní dost, prvotřídní servis i restaurace, mají různé balíčky a to opravdu hodně od pikniků přes večeři, nabízejí i různé masáže, projížďky po okolí v kočáře, získali několik ocenění....fakt třída. Hledej ve vyhledávači "chateau Mcely".
Odpovědět
Tý jo, Loučeň vypadá hodně dobře... Holky, jsetli do toho někdo půjdete, dejte vědět, jestli maj volno ;-) Skoro bych tipla, že ne - se utěšuju, neb už máme zamluvený ty Ctěnice :-D Mcely taky super, ale ta cena je teda už příliš luxusní. Jinak narazila jsem na tuhle stránku, třeba se nekomu bude hodit http://www.abc-hotel.cz/cz/rr0102-k1-...
Odpovědět
Jsem se zamilovala do "domečku knížete Alexandra" na Loučni. Uklidňuje mě akorát to, že o to už bych našim coby svatební dar říct nemohla, to je fakt moc... Ale tak třeba máme tip aspoň na první výročí :-D
Odpovědět
hezký pátek holky, koukam, ze jste se konecne rozepsaly, včera pusto prázdno :-) super typy, musim říct, že domeček knížete Alexandra je fakt vyvoněnej, no uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem taky dala na tip od simass :-) a ve středu jsme se vrátili z Jemniště, měli jsme tam dvoudenní pobyt Pro romantické duše a jako minisvatební cestičku můžu jen doporučit!!!!
Odpovědět
janiii: Jemniště vypadá taky moc dobře, škoda, že ten balíček Pro romantické duše tam funguje jenom ve všední dny.
Odpovědět
jj to je opravdu velká chyba, jinak by jsme do toho určitě šli :-)
Odpovědět
a co Romantický hotel Mlýn Karlštejn? Mají různé druhy balíčků, jeden z nich pro dvě osoby za 3650Kč se sklenkou sektu, večeří při svíčkách v ceně, ovocem na pokoji, květinami, skleničkou na baru, se snídaní samozřejmě (lze donést i na pokoj), výhled z pokoje na Berounku atd.
Odpovědět
ahoj olusenko, jeeee to vypadá úplně super, dík za typ:-)
Odpovědět
Profilova fotka
janiii: jsem moc ráda, že se vám na jemništi líbilo, my byli naprosto okouzlení ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?